Regija
NOVI KONTAKTNI CENTAR HRVATSKE POŠTE

U Vukovaru zadržan autobus mladih
Objavljeno 20. lipnja, 2018.

VUKOVAR - U povodu otvorenja i početka rada novog kontaktnog centra Hrvatske pošte u Vukovaru, u kojem je uposleno 35 djelatnika, konferenciju za medije održali su predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.


- Kontaktni centar novost je Hrvatske pošte, gdje smo se kao državna i javna kompanija koja ima znatan utjecaj diljem Hrvatske potrudili otvoriti nova radna mjesta u Vukovaru, jer smatramo da to ovaj grad zaslužuje. Otvoreno je 35 radnih mjesta, pri čemu je 25 novouposlenih, a 10 je uposlenika premješteno s drugih radnih mjesta - rekao je Čulo i dodao kako su u fazi zapošljavanja još četiriju djelatnika.


Otvorenjem ovog centra Hrvatska je pošta gotovo udvostručila broj svojih uposlenika u Vukovaru i trenutačno ih ima 88. Novootvoreni kontaktni centar radi na rješavanju reklamacija poštanskih usluga i pružanju korisničke podrške, s tim što je većina zaposlenih s područja samoga grada, a manjinu čine stanovnici okolnih mjesta.


Gradonačelnik Penava zahvalio je predsjedniku Uprave Hrvatske pošte i cijeloj tvrtki, naglasivši kako bi njihov primjer trebale slijediti i druge tvrtke i ministarstva.

- Prilično smo centralizirana država, sve se događa u Zagrebu, dok rubni dijelovi zemlje muku muče s problemom odlaska stanovnika, posebno mladih ljudi. Ovaj potez Hrvatske pošte adekvatna je mjera za zaustavljanje negativnih procesa, pogotovo u današnjem vremenu moderne tehnologije, kada nema razloga da bi nešto poput kontaktnih centara, servisnih, pravnih i savjetodavnih službi i bilo čega što se rješava preko telefona i interneta moralo biti u Zagrebu - rekao je Penava i dodao kako takve službe trebaju biti u sredinama iz kojih nam ljudi odlaze. Otvaranje kontaktnog centra nazvao je potezom budućnosti te istaknuo kako "danas puno toga mjerimo u autobusima, a ovim smo autobus mladih zadržali u Vukovaru", to prije što će imati dobre plaće i raditi u vrhunskoj firmi. Dragana Korpoš

Kontinuirano otvaraju nova radna mjesta


"Hrvatska pošta nigdje ne ukida radna mjesta već ih otvara. Prije godinu dana imali smo 9.300 zaposlenih, danas ih je oko 10 tisuća. Zapošljavamo diljem Hrvatske i to prvenstveno na operativnim radnim mjestima. Znamo prepoznati što je društveno odgovorno poslovanje i znamo vraćati doprinos lokalnim jedinicama koje su kvalitetan bazen zaposlenih", rekao je predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo.

Možda ste propustili...

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

Najčitanije iz rubrike