Regija
POHVALNICE I NAGRADE NAJBOLJIM UČENICIMA

Slatinski su učenici najbolji u županiji
Objavljeno 20. lipnja, 2018.

SLATINA - Gradonačelnik Denis Ostrošić uručio je pohvalnice Grada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola za postizanje izvrsnih rezultata u radu tijekom prošle školske godine. Najbolji učenik svake škole primio je i novčanu nagradu od 1000 kuna. Ostrošić je pritom zahvalio ravnateljima, djelatnicima škola i učenicima. Izrazio je zadovoljstvo zbog izbora sva tri najučenika županije jer je Elena Bićanić iz OŠ J. Kozarca najučenica osnovnih škola, Gordana Borotić iz Srednje škole M. Marulića srednjoškolskih četverogodišnjih programa, a Miroslav Main iz Industrijsko-obrtničke škole najučenik trogodišnjih programa i dobitnik nagrade Šegrt Hlapić. Prema riječima ravnatelja Industrijsko-obrtničke škole Mladena Graovca, izbor Miroslava Maina, koji se tako uspješno obrazuje za zanimanje vodoinstalatera, za najučenika županije i dobivanja nagrade Šegrt Hlapić, velika je promocija obrtničkih zanimanja i utječe na razmišljanja učenika da se isplati upisati u Industrijsko-obrtničku školu.


– Školi puno znači izbor Elene Bićanić jer već treću godinu zaredom naša škola ima najučenicu županije - kaže ravnateljica OŠ J. Ksenija Vujanović Juras.

Ravnatelj Srednje škole M. Marulića Darko Špoljarić kaže da je Gordana Borotić svestrana učenica i da je zasluženo dobila to veliko priznanje. Nagrade su primili i Antonia Leko, najbolja učenica Glazbene škole M. Kelemena te Dominik Kizivat, najučenik OŠ E. Kumičića.P.Žarković

Možda ste propustili...

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

Najčitanije iz rubrike