Mozaik
IZVEDENA 11. LJETNA PRODUKCIJA

Vinkovački Cheerleading klub Ma&Ko postoji već 11 godina
Objavljeno 19. lipnja, 2018.

U vinkovačkom Gradskom kazalištu ''Joza Ivakić'' nije bilo dovoljno mjesta za sve one koji su došli na odličan nastup Cheerleading kluba Ma&Ko, koji je uspješno održan u okviru 11. Ljetne produkcije. Cheerleading klub Ma&Ko počeo je s radom još 2008. godine pod pedagoškim vodstvom Antonije Škegro, profesorice tjelesne kulture, koja sudjeluje na mnogobrojnim edukativnim plesnim susretima s ciljem odgajanja djece i mladeži kroz ples. Danas, već jedanaestu godinu u kontinuitetu, Cheerleading klub ''Ma&Ko'' djeluje u području plesnog odgoja mladih grada Vinkovaca i okolice, a cijeli tijek dječjeg psihofizičkog razvoja vrijedno prate treneri Sara Pajvančić i Ivan Jukić. Klub je osvojio brojne nagrade na natjecanjima.


U ovoj uspješnoj 11. Ljetnoj produkciji predstavilo se 140 plesačica sa 16 koreografija u različitim dobnim skupinama od 4 do 18 godina, a sve pod zajedničkom temom ''Klasika u novom ruhu''.


- Prošlo je jedanaest godina otkako smo prvi put stali na pozornicu. Sretni smo i ponosni što svi zajedno odgajamo mlade kroz smjeh, igru i zabavu. Posebno smo sretni i ponosni na naš rad, našu ljubav, kao i na silni entuzijazam naših trenera. Tijekom svojih jedanaest godina je kroz našu plesnu kuću prošlo oko 730 djece. Svi zajedno smo otplesali 316 različitih koreografija, posjetili smo petnaest gradova u šest država i dobili puno priznanja i nagrada - rekla je Antonija Škegro, voditeljica Cheerleading kluba Ma&Ko.

U kategoriji ni jednog izostanka ove godine nagrađene su Veronika Blažević i Tea Kajkić. Ono što je svakako treba posebno istaknuti činjenica je da je Petra Elez navršila deset godina u Cheerleading klubu, a Matea Šimić i Ena Jakob predložene su za novu shadow trenericu. Larisa Culi i Ana Elez završile su svoj rad kao stažistice i čekaju poziv Cheerleading saveza za polaganje zvanja cheerleading trenerica. Sve plesne točke na vinkovačkom nastupu odnosno na 11. Ljetnoj produkciji, popraćene su velikim pljeskom, a djeca su pokazala veliko umijeće i talent tijekom cijelog programa koji je oduševio brojne posjetitelje Gradskog kazališta ''Joza Ivakić''. M. Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike