Mozaik
WORLD TOP MODEL CROATIA 2018

Danijela Galeković ponijela titulu
World Top Model Croatia 2018
Objavljeno 17. lipnja, 2018.

U prepunoj dvorani Centra za kulturu Korčula, gdje se za ulaz tražila karta više, održan je prestižni izbor za najboljeg modela godine - World Top Model Croatia 2018.

Za titulu najljepše ove godine natjecale su se: Ana Klarić (Zagreb), Gorana Macura (Vukovar), Marta Malenica (Šibenik), Vasiljeva Nika Merry (Rovinj), Erna Dervišagić (Zagreb), Danijela Galeković (Zagreb), Patricija Mrkonjić (Zagreb), Sara Ramadanović (Novska), Saška Dežmarić-Krofak (Varaždin), Antonija Solar (Stubičke Toplice), Mia Marčić (Šibenik), Paola Seidl (Zagreb), Anamarija Tomić (Čitluk).

Danijela Galeković iz Zagreba, članica agencije Midikenn (Zagreb), bit će Hrvatska predstavnica na izboru World Top Model 2018. Titulu prve pratilje ponijela je Ana Klarić iz Zagreba, članica agencije Talia model (Zagreb), a za drugu pratilju izabrana je Marta Malenica iz šibenske agencije Leona. Epilog je to održanog izbora World Top Model Croatia 2018. na Korčuli.

Trinaest natjecateljica pokazalo je svoja manekenska umijeća pred žirijem koji su činili dizajnerice Ana Edišar i Božica Medić-Juraković, modna kritičarka Gordana Bjažević, menadžerice Sanja Faber i Ilijana Jerković, poduzetnica Ivana Škender, slikar Charles Billich, producent Steve Ravic, poduzetnik Darko Tomek, direktor marketinga i prodaje HTP Korčula Mihajlo Grgić te Fiore Tondi, vlasnik svjetske licence World Top Model, i Sandra Šerbec, vlasnica šest regionalnih licenci.

- Danijela Galeković bila je za nijansu bolja od svojih kolegica jer su se sve djevojke sjajno predstavile i samo su detalji presudili u odabiru pobjednice. Vjerujem da će Danijela postići odličan plasman i na svjetskom natjecanju, koje bi se trebalo održati u prosincu u Kini - kaže Sandra Šerbec, vlasnica licence.

Wold Top Model Croatia Danijela Galeković predstavljat će Hrvatsku na svjetskom izboru u Kini u prosincu ove godine, a pobjednica svjetskog izbora World Top Model dobiva ugovor s modnom agencijom Major Model Management iz Milana, u vrijednosti od 200.000 eura. Ova nezaboravna večer ostat će svima u predivnoj uspomeni na još jedan izbor, a već od sutra kreću pripreme za svjetski izbor, kao i pripreme za novi izbor World Top Model Croatia 2019. godine.Mario Kokaj

GLAZBA, REVIJA I KOREOGRAFIJA
Goste u Centru za kulturu Korčula oduševili su svojim nastupom Jacques Houdek i mlada jazz-pjevačica Dora Škender, a zapjevao je i šarmantni voditelj Boris Kosmač. Publika je uživala u revijama brendova AE design, Axa moda, Iva Karačić, Galeb, Bags by Kristina i Högl, a poseban je dojam ostavila i razigrana koreografija u Varteksovim navijačkim haljinama, kojom su djevojke dale podršku našoj reprezentaciji.

Možda ste propustili...

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike