Osijek
GODIŠNJA PLESNA PRODUKCIJA PS-A „SHINE“

Predstavili se brojnim
koreografijama a zaplesali
i jednu posebnu za Vatrene
Objavljeno 17. lipnja, 2018.

Sve što su tijekom jedne sezone naučili, članovi Plesnog studija “Shine” prezentirali su ovoga vikenda na dvodnevnoj godišnjoj plesnoj produkciji ovog studija, održanoj u dvorani Elektrotehničke i prometne škole.

Iza 123 člana stoje reprezentativne brojke, a sve njih došli su, osim obitelji, podržati i oni koji su ih tijekom sezone angažirali u raznim projektima.

- Ove godine godišnja plesna produkcija nosi naziv “To je ljubav”, jer za to što radimo doista treba imati puno ljubavi. Dokaz za to je 14 godina rada, a ove godine imamo 55 koreografija, 29 osvojenih pehara, a sve naše članove u ukupno 23 skupine uči plesu devet voditelja. Ova djeca koja plešu zaslužila su imati poseban dan i vrhunskom rasvjetom i zvukom omogućili smo da se osjećaju kao zvijezde, jer ona to i jesu – poručila je Mira Sekereš, predsjednica PS-a Shine, dodajući da su ova dva dana zapravo tulum svih članova koji su vrijedno radili od rujna do lipnja dokle traje jedna plesna sezona.

Plesače su došli podržati predstavnici brojnih udruga poput Ne-Ovisnosti, Slame, ReArta, Breze, ali i predstavnici Policijske uprave osječko-baranjske. Svi oni, ponosno kaže predsjednica Mira Sekereš, kupili su ulaznice i na taj način pružili još jednu podršku te odličnu suradnju koju njeguju godinama. Prvoga dana godišnje plesne produkcije nastupilo je 11 plesnih skupina, sljedećeg dana njih 12, a svi su uoči utakmice hrvatske nogometne reprezentacije Vatrenima u čast odjenuli “kockice” i otplesali posebno osmišljenu koreografiju u znak potpore.

Marija MIHELIĆ
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike