Osijek
PROJEKT UDRUGE KULTAKT

Before Sunset okuplja sve, i djecu i odrasle
Objavljeno 18. lipnja, 2018.

Projekt udruge KultAkt „Before Sunset“ oživjet će 23. lipnja amfiteatar na lijevoj obali Drave uz vesele dječje radionice te koncert i nastup za djecu i odrasle.

Udruga KultAkt potiče i provodi kulturne aktivnosti u regiji, namijenjene svim dobnim skupinama i profilima ljudi. Prvi dio projekta, radionice za djecu od 7 do 10 godina, počinje u 16 i traje do 18.20 sati, a uključuje: likovnu radionicu za djecu s temom „Drava uz koju živi grad Osijek“ pod vodstvom Jelene Lulić, profesorice likovne kulture; radionicu Gimnastičkog društva Osijek - Žito (gimnastičke vježbe od 20 minuta koje će voditi trener/ica iz Gimnastičkog društva) te radionicu Francuske alijanse Osijek „U potrazi za izgubljenim riječima“ (podjela u grupe koje će imati zadatak riješiti zagonetku i pronaći izgubljenje riječi te se na zabavan način upoznati s francuskim jezikom). Drugi dio projekta, koji počinje u 18.30 i traje do 19.30 sati, uključuje: koncert popularne klasične glazbe studenata Akademije za umjetnost i kulturu Osijek i solistice HNK-a Osijek Jasne Komendanović uz pratnju Dorijane Škoro te nastup Plesnog studija Shine.

Prijava za radionicu može se popuniti preko internetskog obrasca http://bit.ly/2MvOcmP, a možete ju pronaći i na facebook-stranici udruge KultAkt. D. Miklić

Možda ste propustili...

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike