Crna kronika
POLICIJSKA OPERATIVNA AKCIJA "DORA"

Od petorice dilera oduzeti marihuana, kokain i duhan
Objavljeno 16. lipnja, 2018.

OSIJEK

Pet muškaraca, dva Našičanina i tri Zagrepčanina, uhićeno je u okviru istrage pod kodnim imenom "Dora", koja je trajala od studenoga prošle do lipnja ove godine. Policija je utvrdila da su 49-godišnjak, 27-godišnjak i 29-godišnjak u više su navrata prodali veće količine marihuane i kokaina 58-godišnjaku i 35-godišnjaku.

- Kazneno je prijavljeno pet osoba zbog sumnje da su nabavljale, prodavale, posredovale u prodaji i radi same prodaje marihuane, kokaina i amfetamina. Za tri osobe određen je jednomjesečni istražni pritvor, a svih pet je uhićeno. U završnoj fazi oduzeto je više od 2600 grama marihuane, oko 10 grama kokaina, precizne digitalne vage, 10 kilograma duhana, aparat za vakuumiranje te više mobilnih uređaja - kazao je Ivan Canecki, voditelj Odjela kriminaliteta droga PU osječko-baranjske.

Droga koja je oduzeta visoke je kvalitete, a na područje Našica dolazila je iz Zagreba. Još uvijek se utvrđuje kako je droga došla u Zagreb. Svih pet uhićenih od prije je poznato policiji zbog istih ili sličnih kaznenih djela. Pronađeno je i oružje. "Za sada ne možemo govoriti detaljnije o oružju, no ono će biti proslijeđeno u Centar za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić" - dodao je Canecki. S. Lacić

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

2

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

3

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura