Osijek
OŠ ANTUNA MIHANOVIĆA

Plesom se oprostili od osnovne škole
Objavljeno 15. lipnja, 2018.

Prijelaz iz osnovne u srednju školu mnogim je učenicima težak zadatak. Da to nije slučaj u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića u Osijeku, dokazali su brojni osmaši koji su svoje roditelje dočekali na prozorima povicima poput: Mama, imam pet nula!!

Nakon što su ostvarili sve svoje ciljeve, zvižducima i pljeskom, golemim osmijehom na licu i pokojom suzom u oku, osječki su osmaši dočekali dugo očekivani kraj školske godine.

- Bilo je odlično, gađali smo se vodenim balonima i ispucali konfete na učiteljice i stvarno smo se zabavili – rekla je jedna od osmašica.

Plesna udruga Shine, pod vodstvom trenerice Mire Sekereš, pomogla im je izraditi koreografiju i otplesati njihov posljednji ples u ovoj školi i tako se zauvijek oprostiti od nje.

- Uključili smo se u projekt 'Plesom iz osnovne'. Ovaj je projekt započela Osnovna škola Retfala, koja drži tradiciju već pet godina. U projekt se priključilo pet škola, a mi ove godine prvi put naše osmaše ispraćamo plesom i nadamo se da će to i kod nas postati tradicija – poručila je jedna od razrednica osmaša Vesna Lončar, učiteljica glazbene kulture.

Ines STJEPANOVIĆ
Najčitanije iz rubrike