Tehno
MODULARNI PRISTUP - LOGITECH RALLY

Ovo je idealno rješenje za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika
Objavljeno 15. lipnja, 2018.

Rally dolazi s Ultra-HD 4K videom, modularnim audio komponentama, proširivim PTZ (pan-tilt-zoom) mogućnostima i tehnologiju Logitech RightSense™, koja automatski stavlja osobe u okvir, optimizira boju i osvjetljenje ljudskih lica te unaprjeđuje vokalnu jasnoću. Modularni sistem idealan je za male i velike dvorane za sastanke, kao i za predavaonice.

“Prije samo nekoliko godina, sistem poput Logitech Rallyja bio bi značajna investicija”, rekao je Scott Wharton, potpredsjednik i glavni manager za segment Logitech Video Collaboration. “Pojavom linije Rally klijenti dobivaju premium modularni sistem koji podiže ljestvicu za AV rješenja s USB povezivošću – i to sve za djelić cijene drugih high-end rješenja.”

Logitech je imao veliki uspjeh s cjenovno prihvatljivim USB konferencijskim kamerama koje dobro funkcioniraju u tradicionalnim sobama za sastanke i tijesnim prostorijama, no nedostajalo je premium rješenje za velike prostore. Sada modeli iz Rally portfelja imaju priliku napraviti tržišni iskorak i proširiti doseg u segmentu konferencijskih kamera.

Za razliku od tradicionalnih videokonferencijskih sistema, Rally ima odvojene zvučnike od mikrofona. Postavljanjem zvučnika blizu ekrana, audio je bolje usklađen s videom, a glasovi daleko udaljenih sudionika dolaze iz prednjeg dijela prostorije, što ljudi intuitivno i očekuju.

Modularni pristup čini Logitech Rally idealnim rješenjem za sobe za sastanke gotovo svih veličina i oblika. Kamera Rally donosi 4K optiku i inteligentne PTZ značajke kako bi obuhvatila svako mjesto u sobi. Samostojeći mikrofoni omogućavaju superiorno audioiskustvo i učinkovitije otklanjanje buke i odjeka.

Logitech Rally kamera kompatibilna je gotovo sa svim platformama za videokonferenciju, poput BlueJeans, Google Hangouts Meet, Microsoft Skype za Business, Microsoft Teams, Zoom i mnogim drugim.

Samostalna kamera Logitech Rally bit će dostupna ovog ljeta po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10.599 kn.

Logitech Rally sistem koji uključuje kameru Rally, dodatne razdjelnike i sklopove (hub) koji smanjuju učinak uredskog premrežavanja kabelima, jedan zvučnik i jedan mikrofon, bit će dostupna ove jeseni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 14.999 kn.

Model Logitech Rally Plus dolazi s dodatnim zvučnikom i mikrofonom i bit će dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 18.799 kn.

Sistem se može dodatno proširiti mikrofonima koji će biti dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2699 kuna.M.R.

18.799 kn

preporučena je maloprodajna cijena modela Logitech Rally Plus s dodatnim zvučnikom i mikrofonom

Možda ste propustili...

SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY TAB S6 LITE

Baterija za 14 sati neprekidne reprodukcije videa

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike