TvObzor
EXIT POJAČAVA DUG POPIS HEADLINERA

Stiže rap superzvijezda French Montana
Objavljeno 15. lipnja, 2018.
Famozni glazbenik iz Bronxa vlasnik je albuma i singlova s vrha američke top-liste te osvajač triju prestižnih BET nagrada, uz tri Grammyja i jednu Billboard nominaciju

Ovogodišnji EXIT festival okupit će na jednom mjestu najtraženije zvijezde današnjice, a ova udarna selekcija postala je upravo jača za još jednog superstara! Ravno s vrhova svjetskih top-lista u petak, 13. srpnja, na glavnu pozornicu službeno najboljeg europskog festivala stiže jedan od najtraženijih svjetskih repera French Montana. Famozni glazbenik iz Bronxa vlasnik je albuma i singlova s vrha američke top-liste te osvajač triju prestižnih BET nagrada, uz tri Grammyja i jednu Billboard nominaciju, a njegov multiplatinasti hit “Unforgettable“ prošle je godine eksplodirao na radiostanicama diljem svijeta i danas ima vrtoglavih 700 milijuna YouTube pregleda. French je surađivao s plejadom zvijezda, kao što su još jedni headlineri ovogodišnjeg EXIT festivala, jedna od najvećih grupa današnjice - Migos, ali i David Guetta, The Weeknd, Kanye West, Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Jason Derulo, Afrojack, Cardi B, Drake, Rick Ross i brojni drugi, dok mu je izdavač nitko drugi nego P. Diddy. Nije mu odolio ni Hollywood, pa najpopularniji superheroj koji puni kinodvorane diljem svijeta, Deadpool, u soundtracku ima njegov aktualni hit “Welcome To The Party“ koji se nalazi visoko na YouTube “trending“ listi.

To veliko pojačanje nije i jedino, jer je završna žurka i dosad najveće finale Exita uz Davida Guettu, Martina Garrixa, Alice Merton, Ninu Kraviz, Tale of Us, Red Axes i brojne druge upravo postalo još veće. Na glavnu pozornicu EXIT festivala dolazi misteriozni američki hitmaker ZHU te popularni amsterdamski blues-funk bend My Baby, miljenici europskih festivala, koji su svirali na gigantskom Glastonburyju čak šest puta. U isto vrijeme, na mts Dance Areni u najavljenom tandemu Tale of Us i beskompromisnoj techno kraljici Nini Kraviz u nedjelju navečer pridružit će se i talijanski DJ maestro Joseph Capriati, karizmatični i nepredvidivi Danac Kölsch, prva dama berlinske elektronske scene Dana Ruh i izvanredni banjolučko-sarajevski dvojac After Affair. Za pravu groznicu subotnje večeri koju ove godine predvode Solomun i Boris Brejcha, na Arenu dolazi i britanski hit-trio Disciples, koji je od svog prethodnog nastupa na Exitu izbacio nove megahitove među kojima je i ljetna house himna "On My Mind".N.K.

Foto: EXIT
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike