Novosti
NEPOZNATI POČINITELJ NAPRAVIO NOVU ŠTETU U VINKOVCIMA

Razbijena vrata na prostorijama Mosta
Objavljeno 13. lipnja, 2018.

Zasad još nepoznati počinitelj u noći na utorak ciglom je razbio staklena vrata na stranačkim prostorijama Mosta nezavisnih lista, u Ulici kralja Zvonimira u Vinkovcima. Kako doznajemo u toj stranci, ovo je već treći put da su im prostorije oštećene.

Prije nešto više od godinu dana u vrijeme predizborne šutnje također je razbijeno staklo te potrgani plakati Darka Posarića, kandidata za gradonačelnika, i Tomislava Panenića, kandidata za vukovarsko-srijemskog župana.

- Naše bivše prostorije, koje su bile nešto niže u Ulici kralja Zvonimira, dva su puta također bile na meti nepoznatih osoba. U oba slučaja razbijeno je staklo, kao i sada. Je li to ista osoba ili netko drugi, ne znamo, očito nekome smetamo u Vinkovcima, a o šteti je teško govoriti jer je razbijeno samo staklo - rekao je za naš list Darko Posarić, predsjednik Kluba vijećnika Mosta u Gradskom vijeću Vinkovaca.

Mostov saborski zastupnik Marko Sladoljev na svom Facebook profilu kratko je napisao: “U Vinkovcima razbijen ured Mosta opet! Hrabri počinitelji su se obračunali sa staklom pod okriljem noći. Svaki takav čin nam daje još veću snagu i vjeru da smo na dobrom putu. Vinkulja, ako treba, mi iz Zagreba dolazimo, samo zovite”, poručio je Sladoljev.

O ovim napadima više riječi bit će na Mostovoj konferenciji za novinare sazvanoj za srijedu, 13. lipnja. M.Kokaj

Možda ste propustili...

PREDSJEDNIK REPUBLIKE O UPOZORENJU USTAVNOG SUDA

Milanović: Ovo je priprema za državni udar