Crna kronika
PIJANI BICIKLIST IZ BELOG MANASTIRA

Četiri puta u 6 dana na trježnjenju
Objavljeno 12. lipnja, 2018.

OSIJEK

Tijekom proteklog vikenda u Osječko-baranjskoj županiji u prometu su zatečena 34 vozača koja su imala nedopuštenu prisutnost alkohola u krvi. Od ukupnog broja, 24 vozača upravljala su automobilom, a deset vozača bili su biciklisti.

Među ostalima, “istaknuo” se 38-godišnji biciklist kojeg su policajci zaustavili u Belom Manastiru u nedjelju ujutaro. Imao je 1,70 promila alkohola u krvi te je odveden na triježnjenje. Iz policije ističu da mu je to četvrto triježnjenje u policijskoj postaji u proteklih šest dana za isti prekršaj i s istim biciklom.

- Najveću prisutnost alkohola policajci su evidentirali u Ulici Šandora Petefija u Dardi u nedjelju u 12.05 sati, kada su zaustavili 69-godišnjeg biciklista koji je imao 2,95 promila alkohola u krvi - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Još u petak policajci su u 19.40 sati u Belom Manastiru zaustavili 38-godišnjeg biciklista koji je bio tek malo manje pijan nego prethodnik u Dardi, odnosno imao je 2,76 promila alkohola u krvi.

Oba biciklista smještena su u posebne prostorije policije dok se ne otrijezne.

U petak je, također u Belom Manastiru, u 23.40 sati zaustavljen automobil kojim je upravljao 27-godišnjak sa 1,60 promila. U nedjelju u večernjim satima belomanastirski su policajci zaustavili automobil kojim je upravljao 44-godišnjak koji uopće nema položen vozački ispit, a uz to je imao 1,83 promila u krvi. Taj vozač je uhićen. S. Lacić

ODBIO ALKOTEST

U Ulici kralja Petra Svačića u Osijeku u nedjelju ujutro policajci su zaustavili 36-godišnjeg vozača automobila koji je odbio alkotest. Vozač je uhićen. Istoga dana poslijepodne u ulici Valpovačke toplice u Valpovu u prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, 59-godišnji državljanin Srbije, vozač kamiona s prikolicom, vozio je uz prisutnost alkohola u krvi od 1,76 grama po kilogramu.

Možda ste propustili...

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

Najčitanije iz rubrike