Crna kronika
DESET OZLIJEĐENIH U TRI NESREĆE

U slijetanju Audija teže ozlijeđeno malo dijete
Objavljeno 11. lipnja, 2018.

Deset osoba, među kojima i petogodišnje dijete, ozlijeđeno je u prometnim nesrećama koje su se prošloga vikenda dogodile u Starim Jankovicma, Bebrini i kod Bobote.

U subotu oko 20 sati 28-godišnjakinja iz Starih Jankovaca upravljala je Audijem A-4 krećući se kolnikom Ulice Matije Gupca u Starim Jankovcima. Kako doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske, zbog neprilagođene brzine kretanja, u jednom trenutku izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u odvodni kanal.

U prometnoj nesreći teže su ozlijeđeni putnici u vozilu - petogodišnje dijete i 26-godišnjakinja iz Starih Jankovaca.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 12.05 sati u blizini Bebrine ozlijeđeno je troje ljudi.

- Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo jer se 67-godišnja vozačica automobila u vožnji nije kretala sredinom prometnog traka, zbog čega je lijevim kotačima zahvatila travnatu bankinu s lijeve strane kolnika, a potom je u zanošenju po kolniku sletjela u odvodni kanal. U ovoj prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, te je nakon pružene liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu puštena kući. Teško su ozlijeđeni putnici iz automobila, 70-godišnjakinja i 75-godišnjak, koji su nakon liječničke pomoći zadržani na liječenju u bolnici - doznajemo od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Protiv vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Sandra LACIĆ
TROSTRUKI SUDAR KOD BOBOTE

Policija je objavila i rezultate očevida trostrukog sudara koji se dogodio u petak oko 2.30 sati nedaleko od Bobote, u kojoj je ozlijeđeno pet osoba.

- Utvrđeno je da je 43-godišnjak koji je upravljao BMW-om, zagrebačkih registracija, u raskrižju cesta kod mjesta Bobota, oduzeo prednost prolaska automobilu kojim je iz smjera Osijeka u smjeru Vukovara upravljao 25-godišnjak. Zbog udara vozila došlo je do zanošenja BMW-a koji je udario u Fiat, vukovarskih registracija, koji je bio zaustavljen prije raskrižja čekajući uključenje u promet - doznajemo iz PU vukovarsko-srijemske U ovoj nesreći teže su ozlijeđeni 25-godišnji suvozač iz automobila osječkih registracija i 39-godišnji suvozač u vozilu zagrebačkih regisracija. Vozači sva tri vozila lakše su ozlijeđeni. Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru.

ozljede

SVI VOZAČI LAKŠE SU OZLIJEĐENI

Možda ste propustili...

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

Najčitanije iz rubrike