Novosti
SDP NA ISTOKU

Bernardić nagovara Sabu na odustanak?
Objavljeno 11. lipnja, 2018.

Iako je bilo najavljeno kako će za boravka predsjednika SDP-a Davora Bernardića i članova Predsjedništva stranke u Babinoj Gredi u subotu biti govora o stanju u stranci, posebice zbog pisma trojice općinskih načelnika iz redova SDP-a iz Vukovarsko-srijemske županije, koji se protive kandidaturi Željka Sabe za predsjednika županijske organizacije SDP-a, o tome se nije raspravljalo. Kako nam je rekao Josip Krnić, načelnik općine Babina Greda, koji je uz Marija Milinkovića, načelnika općine Stari Mikanovci i Željka Matanovića, načelnika općine Tordinci, potpisnik pisma središnjici SDP-a u kojemu navode kako se ne slažu sa Sabinom kandidaturom zbog njegove osuđivanosti, kaže kako u subotu navečer nije bilo razgovora o izborima i nezadovoljstvu dijela članstva zbog Sabine kandidature, ali dogovoreno je kako će se sastati u srijedu u Vukovaru ili Vinkovcima i razgovarati o toj temi.

Neslužbeno doznajemo kako će Bernardić razgovarati sa Željkom Sabom i možda ga nagovoriti da odustane od kandidature za prvog čovjeka SDP-a u najistočnijoj županiji.

Vrh SDP-a u subotu je posjetio Babinu Gredu jer se ovog vikenda održavala manifestacija Konji bijelci, a u subotu je bio i Dan kulena, sira i vina. M.Flego

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike