Ekonomija
ISPLATILI I REGRES

Konzum povećao plaće i traži 300 novih radnika
Objavljeno 9. lipnja, 2018.

Konzum je u posljednjih mjesec dana isplatio regres u visini od 1200 kuna svim zaposlenicima te za 6 posto povećao plaće 1900 zaposlenika u maloprodaji, izvijestili su u petak iz tog trgovačkog lanca, uz podatak da traže 300 novih radnika, kojima nude plaće od 4600 kuna neto.

Kako se ističe u priopćenju, to je nastavak pozitivnih trendova kada je riječ o poboljšanju uvjeta rada u Konzumu, koji su započeli 6-postotnim rastom primanja za 6000 zaposlenika u maloprodaji i promaknućem 836 djelatnika 2017. godine.

"Od početka ove godine Konzum je zaposlio više od 700 ljudi, a Uprava kompanije pokazuje da je fokusirana na dobrobit svojih zaposlenika pružanjem brojnih pogodnosti poput isplate božićnice, uskrsnice, regresa i drugih", navodi se u Konzumovu priopćenju.

Konzumovim djelatnicima nudi se i mogućnost rada na nepuno radno vrijeme, što je, kako ističu, zanimljivo roditeljima, studentima i svima kojima je to važno i nužno radi usklađivanja privatnih i poslovnih obveza.

Predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić pritom ističe da Uprava Konzuma izuzetno cijeni trud i predanost tima koji ima više od 11.000 ljudi. "Nakon što smo stabilizirali poslovanje kompanije, bilježimo pozitivne prodajne rezultate, istovremeno stvarajući preduvjete za neprestano poboljšanje uvjeta našim zaposlenicima. Isplatili smo regres od 1200 kuna, podigli plaće 1900 djelatnika te smo u mogućnosti nastaviti zapošljavanje. Otvoreni natječaji za nova radna mjesta objavljeni su na našim mrežnim stranicama pa pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže ove ljetne sezone, a nudimo im primanja od 4600 kuna neto, plaćen prijevoz te dodatne stimulacije do netoiznosa od 5000 kuna", izjavio je Ledić. Konzum, inače, traži više od 300 novih djelatnika na mjestu prodavača, skladištara, mesara, kuhara, vozača i vozača u internetskoj prodavaonici.H

Konzum traži prodavače, skladištare, mesare, kuhare, vozače i vozače u internetskoj prodavaonici

Možda ste propustili...

UVODI SE NOVI TEST POTROŠNJE GORIVA

Prodaja automobila u Europi snažno pala

NA 68. MJESTU MEĐU 140 GOSPODARSTAVA

Hrvatska napredovala na listi konkurentnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana