Tehno
HARDVER

Novi gaming miš Logitech G305
Objavljeno 8. lipnja, 2018.

Logitech G305 koristi ekskluzivnu G bežičnu tehnologiju za gaming iskustvo koje je brže od većine žičanih miševa, kao i revolucionarni HERO senzor, što mu omogućava da postigne razinu izvedbe miševa nove generacije s deset puta većom energetskom učinkovitosti nego što je to bio slučaj s miševima prošle generacije. S mišem Logitech G305 više nema razloga za igru na povodcu.

“Godinama smo posvećeni ideji da omogućimo brži bežični gaming od žičanog, a koji nudi konkurencija”, rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i glavni menadžer za gaming u Logitechu. “Našim je naporima bežični gaming napredovao do razine da ga profesionalni esports gejmeri prihvaćaju i ostvaruju pobjede koristeći naše bežične miševe. Modelom G305 htjeli smo donijeti vrhunsku tehnologiju svakome - HERO senzor i LIGHTSPEED tehnologija za samo 499 kuna. Nikada nije bio bolji trenutak da se prebacite na bežično.”

S mišem Logitech G305 možete igrati na najvišoj razini. Napredni je HERO senzor nevjerojatno učinkovit i pruža izniman odaziv i preciznost praćenja (400 IPS-a) te osjetljivost do 12000 DPI-ja. Dodatno, s ultrabrzom LIGHTSPEED bežičnom tehnologijom dobivate gaming iskustvo brže od žičanog, spremno za kompetitivnu razinu.

Zahvaljujući energetskom učinku senzora HERO, vijek je trajanja baterije nevjerojatan. Sa samo jednom AA baterijom u načinu rada “performance” (1 ms report rate) možete igrati bez prekida 250 sati. Ako se prebacite na način rada “endurance” (8 ms report rate), koristeći softver Logitech Gaming Software (LGS), vijek trajanja baterije može se produljiti do devet mjeseci na jednoj AA bateriji.

Bez obzira na cijeli niz ugrađenih tehnologija, miš Logitech G305 nije težak ni glomazan. Trajan je i kompaktan i teži samo 99 grama, kako biste njime besprijekorno manevrirali. Dostupan je u bijeloj i crnoj boji.

Miš Logitech G305 bit će dostupan u lipnju s preporučenom maloprodajnom cijenom od 499 kuna.M.R.

Miš Logitech G305 bit će dostupan u lipnju s preporučenom maloprodajnom cijenom od 499 kuna

Najčitanije iz rubrike