Osijek
OBLJETNICA

40 godina FERIT-a
Objavljeno 5. lipnja, 2018.

U povodu obilježavanja 40 godina rada i postojanja Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek održat će se trodnevno događanje. Tako će se u srijedu, 6. lipnja, od 10 do 16 sati održati Dan otvorenih vrata i dan karijera, za sve zainteresirane srednjoškolce i studente.

Naravno, svi posjetitelji mogu kombinirati po svojoj volji i odabiru sadržaje ili prezentacije. Nikakve najave i (pret)prijave nisu potrebne.

U četvrtak, 7. lipnja, održat će se 1. Dan doktorskih studija, s početkom u 14 sati u dvorani K2-1 zgrade Fakulteta u kampusu, Cara Hadrijana 10b. “Na Danu doktorskih studija imamo posebno zadovoljstvo predstaviti izmijenjeni i dopunjeni poslijediplomski sveučilišni studij. Voditelji HRZZ projekata predstavit će odobrene projekte, a istaknuti mladi znanstvenik za akademsku godinu 2017./2018. prikazat će rezultate doktorskih istraživanja i planove istraživanja. Ova vrsta okupljanja doktoranada, mentora, kao i studenata druge godine diplomskoga studija, pruža nam svima izvrsnu priliku za razmjenu iskustava i ideja u područjima istraživanja, kao i u znanosti općenito”, ističu na Fakultetu.

Trećeg dana događanja, u petak, 8. lipnja, održat će se svečana sjednica Fakultetskog vijeća s početkom u 11 sati, Kneza Trpimira 2b. I.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
oglas