TvObzor
NOVA TV: TURSKA SERIJA "DJEVOJKA SA SELA"

Emotivna priča o zbližavanju i opraštanju
Objavljeno 1. lipnja, 2018.

Nova TV donosi uzbudljivu priču o ljubavi junaka koji brane svoje želje i ono što imaju u životu, a ujedno i nezaboravnu priču o njihovu ponovnom zbližavanju, opraštanju i borbi. Da bi izgladili odnose poslije velike svađe, dugogodišnji prijatelji odluče vjenčati svoju djecu, koja odrastaju u različitim gradovima do dobi za ženidbu.

Bajram i njegov jedini prijatelj iz djetinjstva Salih rođeni su u selu Išiklar u okolici Mudanje. U dobroj volji da riješe međusobni nesporazum, odluče zaručiti svoje dvoje djece Melek i Kerima u njihovoj ranoj dobi. Spletom okolnosti njihova djeca odrastaju u različitim gradovima u trenutku kada dolazi vrijeme za njihovo vjenčanje. Iako se sa suprugom i dvoje djece nastanio u Istanbulu, proširio biznis i jako se obogatio, Bajram nije zaboravio na svoje obećanje Salihu. Na dan kada njegov sin Kerim diplomira, Bajram ga vodi u Išiklar i dolazi pred vrata Salihu, koji živi s dvije kćeri, Huljom i Melek. I Salih isto drži do riječi te s Bajramom određuje datum vjenčanja njihove djece. Međutim, njihova su djeca odrastajući stvorila vlastite živote, ciljeve i ljubavi. Mladi ljudi donose odluke među sobom o prisilnom braku i, iako su zadovoljni svojim rješenjima, Hulja se ne slaže s njima, nego je odavno počela realizirati svoje planove.

 
HULJA ČAMOGLU DŽEVHER (BURDŽU BIRIDŽIK)

l Salihova mlađa kći, Bajramova snaha i Kerimova supruga. Zaljubljena je u Kerima od svoje osme godine. Buntovna je i bijesna zbog siromaštva u kojemu joj je prošlo djetinjstvo. Hulja je u međuvremenu postala bogata i spremna je učiniti sve kako bi zadržala to bogatstvo. Koristi se intrigama kako bi se udala za Kerima. Međutim, taj će joj prisilni brak donijeti puno patnje. Ona je jako inteligentna, privlačna i opasna žena. Živi za Kerima. Njezina je ljubav prema njemu fatalna.

KERIM DŽEVHER (BIRKAN SOKULU)

l On je zgodni miljenik u obitelji. Jako je razmažen, rodio se u izobilju. Zanima ga znanost. Na očevu prisilu odlazi u Berlin studirati rudarski inženjering, ali se na kraju prve godine studija ipak odlučuje za studij ekologije. Voli prirodu i čitanje. Usredotočen je na pisanje knjiga, kako bi izgradio karijeru u znanosti. Ne zna za intimnu privrženost. S Huljom je u sporazumnom braku. Prema ženi osjeća i ljubav i bijes.

HUSEJIN DŽEVHER (TAJANČ AJAJDIN)

l Stariji sin obitelji Dževher i Kerimov brat. Pouzdan je, inteligentan, zgodan, ima razvijenu emocionalnu inteligenciju, obrazovan je poslovni čovjek koji vlada teorijskim i praktičnim znanjem. Od mladosti se obrazuje u biznisu bez ičijih ustupaka. Odgovoran je. Privatni mu je život u drugom planu. Živi za dobrobit obitelji i tvrtke. Oženjen je sa Zejnep i otac je jednog djeteta.

BAJRAM DŽEVHER (AHMET MÜMTAZ TAYLAN)

l Uspješan je i jako bogat inženjer rudarstva. Otac je Kerima i Husejina. Tipičan je i strog otac, koji voli da sve bude po njegovom. Distanciran je prema supruzi, pridaje preveliku pozornost redu u obitelji, upravlja autoritarno kućom i tvrtkom, bijesan je kada se pretjera, ali je sklon povući se kada se zaoštre sukobi u obitelji. Osjeća veliku privrženost prema sinovima. Lako plane, dominira svugdje gdje se pojavi, gospodari ljudima, ali istodobno je čovjek koji zna pridobiti ljubav svih.

ZEJNEP DŽEVHER (PELIN OZTEKIN)

l Husejinova je žena. Udala se radi koristi koju su imali njezin otac i Bajram. Ona je kći bivšeg ministra. U Husejina se zaljubila na prvi pogled. Nije imala teškoća prilagoditi se životu u kojemu dominiraju muškarci. Jako je ljubomorna na Hulju i potajno mašta da bude kao ona. Zavidna je i naporna žena, koja samu sebe izjeda o svakom pitanju. Nesretna je jer joj muž ne pokazuje ljubav. Ona je brbljava i znatiželjna žena.

pon. 4.lipnja, 21.15, NOVA TV

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike