Regija
NOVI SADRŽAJI NA SATNIČKOM RIBNJAKU

Zakupljeni će Emaus postati resort Eden
Objavljeno 26. svibnja, 2018.

PETRIJEVCI

Osječki Zoo hotel pod vodstvom direktora Siniše Mikinčića, vlasnika tvrtke Templar d.o.o., i Gorana Mikinčića, vlasnika tvrtke Macaklin d.o.o., u novom je poslovnom pothvatu godinama zapuštani i neodržavani Duhovno-rekreacijski centar Emaus na Satničkom ribnjaku u blizini Petrijevaca odlučio prenamijeniti i pretvoriti u atraktivan prostor, jedinstven u Hrvatskoj.

Prostor Emausa je od Đakovačko-osječke nadbiskupije uzet u koncesiju te je prije nekoliko tjedana počela realizacija projekta koji bi uvelike trebao pridonijeti povećanju kvalitete ugostiteljsko-turističke ponude kontinentalne Hrvatske.

- Na području bivšeg Emausa, samo 15-ak minuta od Osijeka, na glavnoj cesti Petrijevci – Valpovo, planira se otvoriti veliki resort Eden, prvi takve vrste na području Slavonije, ali i Hrvatske. Projekt je počeo adaptacijom i modernizacijom restoranskog objekta, no to će biti samo početna, prva faza gradnje. Budući će resort Eden obuhvatiti i druge, atraktivne cjeline zanimljive za svaki uzrast posjetitelja, što će biti itekako dobar razlog dolaska u ovu mirnu zelenu oazu - otkriva Siniša Mikinčić.

Dodaje da će u ovom prostoru poseban naglasak biti na održavanje vjenčanja u gala šatoru kapaciteta do 400 osoba te na raznim poligonima za potrebe održavanja team buildinga.

- Šator je idealan za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o najvažnijem danu života. Zelenilo, jezero i mir trenutačno su top-prioriteti za mladence koji, prateći svjetske trendove, obožavaju vjenčanja na prostoru gdje se priroda sama pobrinula za ljepotu okoline - kažu začetnici ove ideje.

Potaknuti činjenicom da za zanimljive odlaske na team buildinge i druženja u prirodi mnogi prelaze stotine kilometara, poslovni se tim odlučio iskoristiti veliku zelenu površinu te ponuditi zanimljiv sadržaj: od paintballa, streličarstva, ljudskog stolnog nogometa, raznih poligona, kanuinga, adrenalinskog parka... Sav sadržaj bit će idealan za druženja, proslave rođendana, vrtićke i školske izlete kao i sve oblike svečanosti, bilo da se radi o proslavi krštenja, pričesti ili krizme.

U skorijoj budućnosti, nakon samog otvorenja, u planu je i postavljanje bungalova s mogućnošću noćenja u različitim modelima glamping šatora.

Direktor Zoo hotela Mikinčić kaže da ovim velikim projektom želi raditi na razvoju Osijeka i cijele Slavonije, a istovremeno i potaknuti mlade na angažman jer će na ovoj lokaciji svakako biti potrebe za novim zapošljavanjem.

Planirano otvorenje novog resorta Eden na Satničkom ribnjaku je 21. ožujka 2019. godine, a rezervacije i upiti za vjenčanja bit će mogući već od rujna ove godine.

Lidija ANIČIĆ

Otvorenje Edena planirano je za 21. ožujka 2019., a rezervacije će primati od rujna ove godine

U ponudi će biti paintball, streličarstvo, kanuing, adrenalinski park...

Postavit će bungalove s mogućnošću noćenja u različitim modelima glamping šatora

Možda ste propustili...

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

IZLOŽBA U KNJIŽNICI U POVODU SVJETSKOG DANA UMJETNOSTI

Blackout poezija - radovi osnovnoškolaca

Najčitanije iz rubrike