Mozaik
LUKA NIŽETIĆ

Objavio novi album
Objavljeno 25. svibnja, 2018.

U prodaji je novi album Luke Nižetića, naslovljen prema imenu njegova uspješnog hit-singla “Ljubav je mukte”. Nakon šest godina od posljednjeg albuma popularni splitski glazbenik objavio je svoj novi, peti zaredom studijski uradak, na kojem se našlo 12 pjesama. Od svojih dosadašnjih izdanja Luka je na njemu radio najduže. Prvi singl “Vječno” objavljen je još 2013., a posljednji “Voli me kao kiša” publici se predstavio prošle godine.

- Ako bismo ga gledali kao cjelinu, ovaj sam album radio najduže do sada, no zapravo tijekom tog razdoblja dinamika izbacivanja singlova bila je dva puta godišnje, tako da sam bio cijelo vrijeme u eteru. Nisam se žurio s njegovim objavljivanjem, išao sam singl po singl, od kojih je svaki dobio i svoj prateći videobroj. Album “Ljubav je mukte” slobodno mogu tretirati kao svojevrsni “Best of” moga rada u proteklih šest godina. Album je protkan šarolikim glazbenim stilovima, na što su utjecali i sami autori s kojima sam surađivao. Svaka pjesma je cjelina za sebe, a kada sad slušam ovu kompilaciju, ovo sam zapravo ja, eklektičan, radostan i sjetan - kaže Luka.

Autori koji su ostavili svoj potpis na albumu vrlo su šaroliko društvo, i to Babydooks, Predrag Martinjak, Branimir Mihaljević i Aljoša Šerić. Prvi put možemo čuti i Luku u tamburaškoj izvedbi, u pjesmi “Kad ljubav umiri proljeće” s Tamburašima za dušu. T.K.

Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike