Crna kronika
PROMETNA NESREĆA U ŠARENGRADU

89-godišnjak autom oborio 76-godišnjaka
Objavljeno 23. svibnja, 2018.

U više prometnih nesreća koje su se dogodile u Slavoniji u ponedjeljak ozlijeđeno je pet osoba. Jedna se nesreća u prijepodnevnim satima zbila na istoku Slavonije, u Šarengradu. Dva sudionika nesreće zajedno imaju 165 godina. Kako stoji u priopćenju Policijske uprave vukovarsko-srijemske, oko 9.45 sati 89-godišnjak iz Šarengrada automobilom se uključivao u promet u Ulici Sjepana Radića. Neoprezno je vozilom izišao na cestu, a upravo u tom trenutku naišao je skuter kojim je upravljao 76-godišnjak iz Vukovara. Zbog udara i pada na tlo 76-godišnjak je teže ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u vukovarskoj bolnici.

Neobična nesreća s ozlijeđenom osobom zbila se i u Bresnici, mjestu kod Pleternice. Oko 19.10 sati 64-godišnji je muškarac vozio bicikl Hercules pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,23 promila, izgubio nadzor nad upravljačem bicikla, prešao na suprotni prometni trak i pao na kolnik. Pri tome se lakše ozlijedio. Kada je došla policija, 64-godišnjak je pokušao pobjeći, no policajci su ga sustigli i stavili mu lisičine na ruke. Nakon pružanja liječničke pomoći zadržan je u policiji na triježnjenju. Očekuje ga prekršajni nalog zbog vožnje biciklom pod utjecajem alkohola i nepropisnog kretanja kolnikom.

Dva su muškarca teško ozlijeđena i u dvije prometne nesreće u Brodsko-posavskoj županiji. U mjestu Vrhovina 62-godišnjak je upravljajući neregistriranim traktorom s traktorskim priključkom zbog nedržanja svoje strane ceste sletio s kolnika u kanal i teško se ozlijedio. U Oprisavcima je pak 53-godišnji motociklist zbog neprilagođene brzine u zavoju sletio s kolnika. Na motociklu je osim vozača bila i 47-godišnjakinja putnica. Vozač je teško ozlijeđen, a putnica lakše.S.Lacić

SUDAR U POŽEGI

U Dubrovačkoj ulici u Požegi u ponedjeljak oko 19.30 sudarila su se dva automobila. Nezgodu je izazavo 32-godišnji vozač Škode, koji je pri nepropisnom pretjecanju udario u Volkswagen, kojim je upravljala 41-godišnjakinja. U nezgodi nije bilo ozlijeđenih osoba, a 32-godišnjem vozaču je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna.

Možda ste propustili...

NEPRAVOMOĆNE PRESUDE U DVA SLUČAJA U SLAVONIJI

Zbog galame u zatvor, zbog prijetnji smrću uvjetna kazna

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

Najčitanije iz rubrike