Osijek
NOVI LJUDI NA ČELU TURISTIČKIH ZAJEDNICA OSIJEKA I OBŽ-A

Uranjek ponudio ostavku, a na čelu županijske TZ Ivana Jurić
Objavljeno 21. svibnja, 2018.

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Osijeka raspisalo je proteklog vikenda natječaj za izbor novog direktora ili direktorice tog turističkog ureda. Kako doznajemo od još uvijek aktualnog direktora Saše Uranjeka, koji je na toj funkciji od svibnja 2012., on je sam ponudio svoju funkciju na raspolaganje, i to, kako kaže, da zajedno vide postoji li “svježa krv” zainteresirana za preuzimanje te funkcije.

- Rok za natječaj je dug i traje mjesec dana, a ako se pronađe nova osoba, ja ću prijeći na neko drugo radno mjesto u okviru TZ Grada Osijeka - komentirao je Uranjek. Inače, recimo kako su uvjeti za novog direktora specijalistički diplomski stručni ili sveučilišni studij, potom tri godine radnog iskustva na poslovima u području turizma, ali i izrada vlastitog program rada turističke zajednice za sljedeću kalendarsku godinu. Potrebno je i znanje jednog svjetskog jezika te da kandidat poznaje rad na računalu.

Istovremeno nova osoba već je imenovana na čelo Turističke zajednice Osječko-baranjske županije. Nakon što je dugodišnji direktor Antonio Sobol prije dva mjeseca dao ostavku, raspisan je natječaj, a na njemu je za novu direktoricu izabrana Ivana Jurić. Ta diplomirana ekonomistica niz godina bila je djelatnica Regionalne razvojene agencije Osječko-baranjske županije, gdje je radila kao koordinator i voditelj projekata, a upravo je ona osmislila vinsku manifestaciju Wine & Bike Tour Erdut, pa iza sebe ima konkretne projekte u području promicanja turizma na ovom području. N. Z. Eberhard

Možda ste propustili...

TKO NIJE NIŠTA NAUČIO NA POUČNOJ STAZI?

Pleša: Vandali uništavaju sve što im se nađe na putu

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

Najčitanije iz rubrike