Mozaik
NIVES CELZIJUS

Objavila novi spot za pjesmu "Je'n, dva, tri" s Antom M
Objavljeno 22. svibnja, 2018.

Nives Celzijus objavila je novi spot za pjesmu "Je'n, dva, tri" u suradnji s mladim reperom Antom M. Obiluje atraktivnim kadrovima zamamne pjevačice i brzim ritmom te zaraznim refrenom uz čije će slušanje mnogi ponovno učiti matematiku.

- Moja publika i ja naviknuli smo već da svako ljeto pripremimo jednu bržu plesnu pjesmu za klubove na koju onda svi zajedno skačemo i ludiramo se na mojim koncertima. Nema smisla sada snimati bilo što drugo, ljudi su doista željni dobre zabave i vesele razbibrige, a ne da ih netko umara plakanjem i tugovanjem za propalim ljubavima. Zato sam i ovaj put spremna za uzbudljivo ljeto, a prema prvim reakcijama fanova na društvenim mrežama, mislim da smo opet pogodili ukus šire publike. Hvala mojoj glumačkoj kolegici i prijateljici Martini Stjepanović koja mi se pridružila na snimanju i u lovu na dobru zabavu i zgodne komade - pohvalila se Nives. Njezin partner u ovom ljetnom spotu mladi je rapper i MC Ante M, koji je Nives upoznao kao njezin veliki obožavatelj dok je imao samo 17 godina.

- Prije nekoliko godina bio sam s prijateljima na jednom Nivesinom koncertu i oduševila me koliko je pozitivno luda i kakvu atmosferu stvara na svojim nastupima. Pristupio sam joj nakon koncerta, želeći se slikati s njom i oborila me s nogu svojom jednostavnošću. U međuvremenu sam postao MC, nastupam dosta po dijaspori i preko Facebooka sam joj poslao prijedlog za suradnju. Nisam mogao vjerovati kad me brzo povratno kontaktirala i pristala na suradnju jer je upravo dobila prikladnu pjesmu poznatih hitmejkera Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Zato sada ponosno predstavljemo pjesmu "Je'n, dva, tri.." - kaže mladi glazbenik. Nives i Ante M pjesmu će prvi put zajedno izvesti uživo na CMC festivalu u Vodicama 9. lipnja. T. K.

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

U NOVOJ SERIJI “THOSE ABOUT TO DIE” ROLANDA EMMERICHA

Hopkins kao car Vespazijan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda