Osijek
IGROKAZ U TRAMVAJU

Mišić Mišo i kuna Gymi upoznali djecu i njihove roditelje s gimnastikom
Objavljeno 21. svibnja, 2018.

Nakon Božićnog i Uskrsnog tramvaja, koji su odlično prihvaćeni među Osječanima, GPP Osijek i GD Osijek Žito kao izvršni organizator Svjetskog gimnastičkog kupa zajednički su organizirali igrokaz u tramvaju kojim promoviraju Svjetski gimnastički kup. “Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ igrokaz je organiziran u kreativnoj suradnji s Igraonicom Moltonkom iz Osijeka, a svoju je premijeru doživio u TC Portanova. Protekle su subote igrokaz tijekom dviju vožnja tramvajem, koji je za tu prigodu ukrašen likom svjetskog prvaka na preči Tina Srbića, mogli vidjeti i najmlađi Osječani i njihovi roditelji. Mlade putnike tramvaja mišić Mišo i njegov prijatelj, kuna Gymi, inače maskota Svjetskog gimnastičkog kupa, upoznali su s nekim gimnastičkim elementima i spravama. Na kraju igrokaza Mišić Mišo i njegov prijatelj Gymi pozvali su djecu i njihove roditelje da 26. i 27. svibnja dođu u dvoranu Gradski vrt i pogledaju vrhunsku gimnastiku na DOBRO World Cupu, a svi posjetitelji dobili su i prigodne poklone. Zadovoljstvo uspjehom ovoga zajedničkog projekta nije krila Sanja Mršo, voditeljica Službe marketinga GPP-a.

- GPP Osijek već nekoliko godina organizira Božićni i Uskrsni tramvaj, koji su odlično prihvaćeni. Ideja je stoga bila organizirati nešto slično i uoči DOBRO World Cupa. Tijekom dva igrokaza, održana u vrijeme jednoga kruga tramvajem od Trga Ante Starčevića, preko željezničkog kolodvora i natrag, djeca su se mogla upoznati s korisnosti bavljenja gimnastikom. U ime GPP-a izražavam zadovoljstvo što je i ovaj igrokaz odlično prihvaćen i što smo sudjelovali u promociji Svjetskog gimnastičkog kupa u Osijeku.

Najmlađe Osječane i njihove roditelje još jednom je u subotu i nedjelju (26. i 27. svibnja) u dvoranu Gradski vrt pozvala i Ivana Maltašić, koordinatorica aktivnosti DOBRO World Cupa 2018, koja je izrazila zadovoljstvo i odličnim odazivom na obje interaktivne vožnje tramvajem. K.L.

Svi su putnici pozvani da 26. i 27. svibnja dođu u dvoranu Gradski vrt i pogledaju vrhunsku gimnastiku na DOBRO World Cupu

Možda ste propustili...

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike