Mozaik
VRHUNAC KARIJERE

2Cellos se družili sa
zvijezdama Lige prvaka
Objavljeno 18. svibnja, 2018.

2Cellos ne prestaje nizati uspjehe jedan za drugim i taman kada već pomislimo da smo nekoliko puta rekli kako je ovaj popularni violončelistički dvojac doživio vrhunac svoje karijere, oni ljestvicu pomaknu još više. A pitamo se može li i više od ove nove objave, a to je da će sljedeći tjedan, 26. svibnja, nastupiti na otvorenju finala Lige prvaka u Kijevu.

Luka Šulić i Stjepan Hauser imat će čast otvoriti finale jednog od najprestižnijeg sportskog natjecanja koje je prošle godine pratilo više od 350 milijuna ljudi.

- Ovaj nastup doživljavamo kao vrhunac naše karijere! Iznimno smo sretni i ponosni što ćemo biti dio ovakvog velikog i spektakularnog događaja - rekao je Hauser tjedan dana uoči nastupa.

Prije nego što 2Cellos nastupe na pozornicu će stupiti i svjetski poznata pjevačica Dua Lipa koja će izvesti megapopularni hit “New Rules”, a pridružit će joj se i pjevač Sean Paul s kojim je pjevačica snimila pjesmu “No Lie”. Nakon njihovog nastupa na pozornicu dolaze, u maniri pravih svjetskih zvijezda, 2Cellos koji će odsvirati himnu Lige prvaka u svojoj jedinstvenoj interpretaciji, dok će u međuvremenu na teren izlaziti igrači Real Madrida i Liverpoola.

Te večeri nastupit će tri naša igrača – Luka Modrić i Mateo Kovačić kao igrači Real Madrida, ali i Dejan Lovren kao igrač Liverpoola. Ovaj događaj iznimno je popularan, a ujedno i jedan od najgledaniji, stoga ne propustite finale i nastup naših dečki koji će promovirati Hrvatsku na najbolji mogući način. U sklopu promoviranja finala, Luka i Stjepan ovih su dana imali prilike upoznati nogometne zvijezde koje će zaigrati finale, pa su iskoristili priliku i za selfie sa Cristianom Ronaldom i Mateom Kovačićem. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike