Kultura
BESPLATNA PREDSTAVA U SKLOPU DANA SLOVENIJE U SLAVONIJI

Mjuzikl “Mali princ” u Dječjem kazalištu
Objavljeno 19. svibnja, 2018.

I u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održat će se dio programa Dana Slovenije u Slavoniji, u organizaciji veleposlanstva Republike Slovenije u Hrvatskoj. Tako ove nedjelje, 20. svibnja, u redovitom terminu nedjeljne matineje, u 10.30 sati, možete pogledati mjuzikl “Mali princ”, u izvedbi kazališne grupe Mladi oder Ruše Centra za mlade Ruše, Slovenija.

Glazbeno-lutkarska je to kazališna predstava za djecu od 9 do 99 godina u dramatizaciji i režiji Cvetke Bevc, glazba - Peter Andrej.

Mali princ doputovao je na Zemlju kako bi pronašao prijatelje. Pronalazi ih jer gleda srcem. Njegova priča je priča o traženju suštine, očima nevidljive. O traženju ljubavi. Traženje je tajnovito i čarobno. U ovoj predstavi oživi pomoću lutaka i glazbe. Saznanja Malog princa u uglazbljenim pjesmama postaju još snažnija, njegovo putovanje među planetima u svijetu lutaka još čarobnije. Predstava je zamišljena kao mjuzikl, predstavljena kao glazbeno-lutkarsko kazališno djelo i prihvaćena kao vodilja za putovanje po zvjezdanim svjetovima. Osvrnite se u dubinu svoje duše i potražite zvijezdu Malog princa!

U predstavi igraju Žan Žmavc, Peter Andrej, Teja Voglar, Mojca Andrej i Vesna Glavendekić, a predstava će biti izvedena na slovenskom jeziku, no glazba i lutke bez problema će premostiti jezičnu barijeru! Ulazak na predstavu je slobodan! N.Vek.

Možda ste propustili...

POD NAZIVOM “CRTAM. STVARI POSTAJU ČUDNE”

Izložba umjetnice Marije Ančić u Galeriji Kulturnog centra Osijek

U SLATINI NASTUPIO AKADEMSKI MUŠKI ZBOR FER-A

Među posljednjim europskim velikim muškim zborovima

PJEVAČKO DRUŠTVO SVETOGA JOSIPA OSIJEK NASTUPILO U CRKVI SVETOG KRIŽA U TVRĐI

Uskrsni koncert pred mnoštvom vjernika

Najčitanije iz rubrike