Sport
TRI KORNERA PENAL

Prijave za turnir ušle u posljednji tjedan
Objavljeno 18. svibnja, 2018.

Desetak dana ostalo je do početka 15. malonogometnog turnira Tri kornera penal koji već tradicionalno početkom lipnja organizira Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata - ogranak Olimpija. Ove godine turnir će, zbog SP-a u Rusiji, krenuti nešto ranije, 28. svibnja, što znači kako je zainteresiranim momčadima ostalo još tjedan dana za prijavu. Posljednji rok je 25. svibnja, a prijave za sudjelovanje u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji (igrači od 35 godina i stariji), mogu se obaviti svakog dana u Caffe baru 5, Zeleno polje 32 (Upravna zgrada NK Olimpija). Kotizacija za sudjelovanje u te dvije kategorije iznosi 500 kuna, a uz njih na turniru će igrati i četiri kategorije mladih “haklera” (stariji i mlađi pioniri, početnici i limači). Taj je dio turnira pozivnog karaktera, a očekuje se nastup 40-ak momčadi u tom dijelu turnira.

Igrat će se u sustavu “5+1” s akumuliranim prekršajima i, naravno, kako samo ime turnira sugerira, nakon svakog trećeg momčadski akumuliranog kornera pucat će se penal.

Nagradni fond turnira iznosi 33.500 kuna, a podijelit će ga najbolje momčadi u seniroskoj (25.000) i veteranskoj (8500) konkurenciji. Na kraju turnira nagrade će dobiti i najbolji pojedinci u svim kategorijama. Zasad su organizatori zadovoljni kako teku prijave, jer se prijavilo više od 20 momčadi u seniroskoj i desetak momčadi kod veterana, a obično se najveći broj momčadi prijavi u posljednjih nekoliko dana. Stoga treba očekivati kako će turnir opet biti u svojim uobičajenim gabaritima kada je u pitanju broj prijavljenih ekipa.

Svi susreti igrat će se, po običaju, na igralištu SD-a Olimpija, na Zelenom polju. D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike