Mozaik
DRŽAVNO PRVENSTVO MAŽORETKINJA

Čak pet nagrada za Vukovarke
Objavljeno 16. svibnja, 2018.

Mažoretkinje grada Vukovara sudjelovale su na Državnom prvenstvu mažoretkinja koje se održalo od 11. do 13. svibnja u Rovinju, gdje su ostvarile veliki uspjeh osvojivši sveukupno četiri zlatne i jednu srebrnu medalju. Naslov prvakinja osvojile su u kadetskoj kategoriji u kojoj se natjecalo ukupno deset sastava. Kadetkinje su već prvoga dana pokazale kvalitetu i zlatna medalja bila je neupitna. Juniorska kategorija štap brojila je 12 sastava, gdje su naše djevojke doslovce pomele konkurenciju i treći put obranile naslov Državnih prvakinja. Trenerice Ana Čop, Gorana Tol i Andreja Lehrmajer ponosne su na svoje djevojke što su pokazale kvalitetu i ostvarile ovakav uspjeh.

- Ove godine smo se prvi put natjecale u juniorskoj kategoriji pom pon gdje smo pokazale kvalitetu i osvojile zlatnu medalju. Uspješne smo bile i u neformacijskom dijelu gdje je u kategoriji solojunior Ana Karas osvojila srebrnu medalju. U kategoriji par junior Lana Alandžak i Korina Cindrić osvojile su zlatnu medalju. Sve ovo ne bi bilo moguće bez truda, uloženih sati u treninge, odricanja. Iznimna mi je čast što smo ostvarili ovako golem uspjeh i što smo se tri puta popeli na postolje za prvo mjesto. Iza nas su mjeseci napornih treninga, djevojke su se trudile, odricale, pokazale odgovornost te ih je zapravo to dovelo do naslova državnih prvakinja. Vukovar može s ponosom reći kako ima najbolje mažoretkinje u Hrvatskoj - rekla je Andreja Lehrmajer.

Na istome prvenstvu Mažoretkinje grada Iloka ostvarile su svoj najbolji rezultat do sada obranivši brončanu medalju u kategoriji junior pom pon, te su prvi put osvojile srebro, Isabella Lačok i Lorena Lačok, u kategoriji junior par. U kategoriji junior solo Dunja Kovčalija osvojila je 4. mjesto. Mažoretkinje iz općine Nuštar osvojile su u formaciji junior osmo mjesto, dok su djevojke par senior osvojile treće mjesto. M.Kokaj

Mažoretkinje grada Iloka ostvarile su svoj najbolji rezultat do sada

Možda ste propustili...

KONCERT ZA NAŠIČKO SKLONIŠTE ŽIVOTINJA

Odlični Damir, Kristijan i Stela pjevali za Farmicu

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike