Osijek
VELIKO SLAVLJE PRODAJNOG CENTRA PEVEC OSIJEK

Za svoj rođendan vode 15 sretnika na SP u Rusiju!
Objavljeno 12. svibnja, 2018.

Prodajni centar Pevec Osijek ovaj vikend slavi rođendan! Omiljeno mjesto kupnje svih Osječana, ali i stanovnika Osječko-baranjske županije, prodajni centar Pevec Osijek, slavi rođendan od 11. do 13. svibnja.

Kako to i slavljeničkoj atmosferi priliči, kupce očekuju brojna iznenađenja, ali i povoljnija kupnja. Svi kupci koji ostvare kupnje veće od 1000 kuna uz predočenje Pevec kartice vjernosti ostvaruju popust od 10 posto i automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj Pevec 15 sretnika vodi u Rusiju na utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije. Nogometne fanove sigurno će razveseliti činjenica kako je Pevec osigurao sve, od prijevoza avionom do gledanja utakmica uživo.

Oni, pak, kupci koji će uz predočenje Pevec kartica vjernosti potrošiti manje od tisuću kuna ostvaruju pet posto popusta. U subotu, 12. svibnja, svakog kupca s računom iznad 200 kuna očekuje besplatna kava u Pevecovu kafiću Samofino.

Samofino by Pevec ugostiteljski je brend u sklopu Pevecova prodajnog centra koji se ističe kvalitetnom uslugom, dobrom ponudom i pristupačnim cijenama.

Tijekom subote i nedjelje slavljenički ugođaj upotpunit će baloni, maskote Pijetao i psić Bobi koji će animirati i uveseljavati najmlađe posjetitelje.

- Ne zaboravite dođi u Pevec i ponijeti sa sobom ili, pak, zatražiti Pevec karticu vjernosti jer nude vam se izravni popusti na određene artikle koji su posebno označeni na prodajnom mjestu i u katalogu, a bez prikupljanja bodova. Usto, osim popusta, možda budete i sretnik koji će otputovati na Svjetsko nogometno prvenstvo. Pevec te zove u prodajni centar Osijek! - pozivaju iz tog trgovačkog centra.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike