Sport
NK ČEPIN

Slavljenički dresovi nisu donijeli sreću
Objavljeno 10. svibnja, 2018.

Novi, slavljenički dresovi Čepinčanima u nedjelju nisu donijeli sreću! Nakon što je nedavno druga momčad Osijeka uzela kompletan plijen s igrališta pokraj Uljare, to je sada uspjelo i momčadi Koprivnice (1:3). Uvod toga susreta 25. kola nije slutio na porazni rasplet na štetu domaćina, koji je poveo nakon prvog napada iz kaznenog udarca, koji je realizirao Bruno Krstanović. Nakon toga, Koprivničani su zagospodarili terenom te do odmora preokrenuli rezultat, a pobjedu potvrdili u samoj završnici. Zasluženu, što će potvrditi iz čepinskog tabora.

- Koprivničani su zasluženo odnijeli bodove, iako smo, uz malo sreće, mogli ostati neporaženi. Imali smo rano vodstvo, ali su potom gosti postali goropadni i pri tome uspjeli postići dva pogotka. Krenuli smo znatno ambicioznije u nastavku i stvorili nekoliko prigoda, ali lopta nije htjela u mrežu. Gosti su tada prijetili iz kontranapada te iz jednoga potvrdili pobjedu. Mislim da gledatelji viđenim mogu biti zadovoljni, kao što nisu krajnjim rezultatom - prepričao je novu epizodu strijelac čepinskog pogotka Bruno Krstanović.

Tako se na prethodni đakovački neuspjeh nadovezao domaći s Koprivnicom, a subotnji put vodi u Bjelovar.

- Mininiz od dva poraza svakako treba zaustaviti. U oba ta susreta nismo igrali loše, ali kako se broje pogotci, tada su protivnici bili uspješniji. Budući da na terenu stojimo dobro, nadam se da iz Bjelovara za naše pristaše mogu stići povoljne vijesti, a suigrači će nastojati da to tako i bude - optimistično je zaključio Krstanović, koji će zbog akumuliranih žutih kartona pauzirati u idućem, 26. kolu. D.Lekšan

Možda ste propustili...