Osijek
ZANIMLJIV OGLAS

Na prodaju pet izloga u Benešićevu prolazu
Objavljeno 8. svibnja, 2018.

Jučerašnji “Glas” donio je oglas poslovne naravi u kojemu se kao predmet prodaje dijela imovine stečajnog dužnika našla posve neuobičajena imovina. Naime, pet velikih izloga u nadsvođenom Prolazu Julija Benešića, prekoputa nekadašnje T-TH-ove poslovnice (a još ranije i cafe-bara), prodaje se, svaki zasebno, po početnoj cijeni od 18.300 kuna.

- Riječ je o imovini koju sam zatekao u stečajnoj masi tvrtke dužnika Rekord. Istina, riječ je o izvanknjižnoj imovini, ali koja ima sav potreban slijed o prijenosu vlasništva - izvijestit će Boris Ljubanović, stečajni upravitelj Rekorda.

Prolaz Julija Benešića jedan je od dva pješačka prolaza koji spajaju Korzo/Kapucinsku i Trg slobode, pa je među općenito najprometnijim dionica kojima se dnevno odvija komunikacija u strogom centru u grada.

Izlozi, a riječ je o velikim dvokrilnim prozorima (2 x cca. 1,5 m širine i 2 m visine), stoga su poželjeno mjesto za oglašavanje, odnosno, kako imaju i dubinu, mogu biti posve dobar i učinkovit izlog. A ako ga marketinški stručnjaci ili dekorateri urede na zanimljiv način, svakako će privlačiti pozornost prolaznika, koji će, htjeli - ne htjeli, u hodu “baciti oko”. Izlozi su u dobrom stanju, okvir i stakla su neoštećeni - čini se kako nisu potrebna dodatna ulaganja za njihovo osvježenje.

A da je to višestruko iskoristiv prostor svjedoči i nedavna modna revija koja je držana upravo u tom prolazu. Dakle, investitori, pozor, iako ovo nije nagovor na kupnju, dobra prilika za investiciju.

- Svako je riječ o netipičnoj imovini koja se prodaje u stečajevima, bar kada je u pitanju moje iskustvo - ne skriva Ljubanović.

Kada smo se već raspisali o ovome, recimo i to kako se pisane ponude dostavljaju na adresu odabranog javnog bilježnika, a rok za dostavu ponuda je 25. ovog mjeseca. D. Kuštro

U NAJMU Umjetnički izlog

Prvi izlog iz smjera Trga slobode (prekoputa poslovnice Hrvatske lutrije) već je duži niz godina u zakupu. Ondje jedan od osječkih slikara redovito izlaže svoje umjetničke radove - uglavnom je riječ o vedutama grada Osijeka. No i on će, ako ga namjerava zadržati, morati dati svoju ponudu...

Možda ste propustili...

AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

Građani, spasite ljudski život!

UDRUGA POBJEDE UPOZORAVA

Ljudi sve više napuštaju štence

OPĆINA BILJE RASPISALA JAVNI NATJEČAJ

Daju dvije trgovine u zakup na rok od pet godina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OŠTEĆENJA NA NEDAVNO OBNOVLJENOJ FASADI

Završetak obnove bivše Ugo-škole tek nagodinu

2

OD 16. KOLOVOZA FINALNA SNIŽENJA

Najveće gužve "lovaca na popuste" očekuju se u subotu i nedjelju

3

PROJEKT OMILJENOG OSJEČKOG PČELARA IPAK ĆE ZAŽIVJETI?

Stojanović: Želimo da učenici kušaju medeni maslac Milana Kramera

oglas