Osijek
ZANIMLJIV OGLAS

Na prodaju pet izloga u Benešićevu prolazu
Objavljeno 8. svibnja, 2018.

Jučerašnji “Glas” donio je oglas poslovne naravi u kojemu se kao predmet prodaje dijela imovine stečajnog dužnika našla posve neuobičajena imovina. Naime, pet velikih izloga u nadsvođenom Prolazu Julija Benešića, prekoputa nekadašnje T-TH-ove poslovnice (a još ranije i cafe-bara), prodaje se, svaki zasebno, po početnoj cijeni od 18.300 kuna.

- Riječ je o imovini koju sam zatekao u stečajnoj masi tvrtke dužnika Rekord. Istina, riječ je o izvanknjižnoj imovini, ali koja ima sav potreban slijed o prijenosu vlasništva - izvijestit će Boris Ljubanović, stečajni upravitelj Rekorda.

Prolaz Julija Benešića jedan je od dva pješačka prolaza koji spajaju Korzo/Kapucinsku i Trg slobode, pa je među općenito najprometnijim dionica kojima se dnevno odvija komunikacija u strogom centru u grada.

Izlozi, a riječ je o velikim dvokrilnim prozorima (2 x cca. 1,5 m širine i 2 m visine), stoga su poželjeno mjesto za oglašavanje, odnosno, kako imaju i dubinu, mogu biti posve dobar i učinkovit izlog. A ako ga marketinški stručnjaci ili dekorateri urede na zanimljiv način, svakako će privlačiti pozornost prolaznika, koji će, htjeli - ne htjeli, u hodu “baciti oko”. Izlozi su u dobrom stanju, okvir i stakla su neoštećeni - čini se kako nisu potrebna dodatna ulaganja za njihovo osvježenje.

A da je to višestruko iskoristiv prostor svjedoči i nedavna modna revija koja je držana upravo u tom prolazu. Dakle, investitori, pozor, iako ovo nije nagovor na kupnju, dobra prilika za investiciju.

- Svako je riječ o netipičnoj imovini koja se prodaje u stečajevima, bar kada je u pitanju moje iskustvo - ne skriva Ljubanović.

Kada smo se već raspisali o ovome, recimo i to kako se pisane ponude dostavljaju na adresu odabranog javnog bilježnika, a rok za dostavu ponuda je 25. ovog mjeseca. D. Kuštro

U NAJMU Umjetnički izlog

Prvi izlog iz smjera Trga slobode (prekoputa poslovnice Hrvatske lutrije) već je duži niz godina u zakupu. Ondje jedan od osječkih slikara redovito izlaže svoje umjetničke radove - uglavnom je riječ o vedutama grada Osijeka. No i on će, ako ga namjerava zadržati, morati dati svoju ponudu...

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
oglas