Crna kronika
NAKON PRONALASKA TIJELA 49-GODIŠNJAKINJE KOD LIPIKA

Ljubomorni muž usmrtio suprugu pa zapalio kuću i pobjegao policiji?
Objavljeno 24. travnja, 2018.

MARINO SELO - U ranim poslijepodnevnim satima u utorak Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je o požaru kuće u mjestu Marino Selo, na širem području Lipika te da je u kući pronađeno beživotno tijelo. Požar je, priopćila je policija, izbio oko 13.30 sati u jednoj od prostorija visokoprizemnice na kućnom broju 74, a vatrogasci su nakon gašenja požara pronašli tijelo 49-godišnje žene.

Ubrzo je u kući, koja je ograđena policijskom trakom, počeo očevid djelatnika Policijske uprave požeško-slavonske. Marino Selo nalazi se na krajnjem zapadu Požeško-slavonske županije, na tromeđi s Bjelovarsko-bilogorskom i Sisačko-moslavačkom županijom. Iako nema detaljnih informacija s obzirom na to da do zaključenja teksta policijski očevid nije bio gotov, neslužbeno se doznaje da žena nije nastradala u požaru nego ju je usmrtio ljubomorni suprug koji je u bijegu!

Od mještana Marinog Sela novinari lokalnih portala doznali su kako je riječ o majci šestero djece, a suprug je od ranije poznat policiji zbog obiteljskog nasilja. Da je u kući bilo nešto više od požara, svjedoče pojačane patrole policije u širem području Lipika, a angažirani su i kolege iz PU sisačko-moslavačke te PU bjelovarsko-bilogorske.

Na mjesto pronalaska tijela 49-godišnjakinje izišao je i zamjenik Županijskog državnog odvjetnika koji je rukovodio policijskim očevidom. Tijelo nesretne žene prevezeno je na Odjel patologije pakračke bolnice gdje će biti obavljena obdukcija.AGM Kruna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike