Crna kronika
NESREĆA NA OKRETIŠTU TRAMVAJA

Vozač ozlijeđen, tramvajac u šoku
Objavljeno 23. travnja, 2018.

VIŠNJEVAC

Renault Clio podletio je pod tramvaj u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak nešto prije podneva u Ulici bana J. Jelačića u Višnjevcu, na okretištu tramvaja. Do nesreće je došlo kad je vozač automobila registracijskih oznaka OS-833-JU, dolazeći iz smjera Josipovca, udario u tramvaj koji se u tom trenutku okretao na okretištu u smjeru Osijeka.

Na mjesto nesreće izišlo je sedam djelatnika Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, budući da je bilo dojavljeno kako je vozač u besvijesnom stanju ostao prikliješten u vozilu. Od voditelja smjene JPVP-a Grada Osijeka Zdenka Tijardovića doznali smo da su na mjesto nesreće stigli za devet minuta i pomogli djelatnicima Hitne pomoći ozlijeđenog vozača izvući iz vozila.

- Na intervenciju smo izišli s dva vozila. Do našeg dolaska vozač je već izvučen iz uništenog automobila – ispričao je Tijardović. Neslužbeno doznajemo da su vozaču u vozilu bile prikliještene noge te da je ozlijedio glavu koju su mu, do dolaska hitnih službi, čak pridržavali i građani koji su se ondje zatekli. Navodno je pokazivao znakove agresivnosti.

U šoku je zbog nesreće bio i vozač tramvaja, a što nam je potvrdila voditeljica službe marketinga GPP-a Sanja Mršo. Tvrdi da, unatoč znaku o nailasku tramvaja, vozač nije poštivao propise te je udario u tramvaj u kojem, srećom, nitko nije stradao.

- Zbog prometne nesreće tramvajski je promet u Višnjevcu bio u prekidu, odnosno tramvaji su se satima nakon nesreće okretali na "starom" okretištu – potvrdila je Mršo. Dodajmo tome da je policija i dva sata nakon nesreće utvrđivala okolnosti zbog kojih je došlo do ove prometne nesreće.M. Mihelić

Možda ste propustili...

SEDAM VOZAČA PRIJAVLJENO U SLAVONIJI

Vozio automobil s 3,45 promila

LOPOVI SMJESTILI LOŠEM ODVJETNIKU

Krađa zlatnih poluga vrijednih 700.000 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NESTAO STJEPAN ČELIĆ (57)

Obustavljena potraga za muškarcem iz Gundinaca koji je upao u Savu

2

U PROMETU POD JAČIM UTJECAJEM ALKOHOLA

Sletio u kanal, trojica ozlijeđeni

3

LOPOVI SMJESTILI LOŠEM ODVJETNIKU

Krađa zlatnih poluga vrijednih 700.000 eura