Crna kronika
NESREĆA NA OKRETIŠTU TRAMVAJA

Vozač ozlijeđen, tramvajac u šoku
Objavljeno 23. travnja, 2018.

VIŠNJEVAC

Renault Clio podletio je pod tramvaj u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak nešto prije podneva u Ulici bana J. Jelačića u Višnjevcu, na okretištu tramvaja. Do nesreće je došlo kad je vozač automobila registracijskih oznaka OS-833-JU, dolazeći iz smjera Josipovca, udario u tramvaj koji se u tom trenutku okretao na okretištu u smjeru Osijeka.

Na mjesto nesreće izišlo je sedam djelatnika Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, budući da je bilo dojavljeno kako je vozač u besvijesnom stanju ostao prikliješten u vozilu. Od voditelja smjene JPVP-a Grada Osijeka Zdenka Tijardovića doznali smo da su na mjesto nesreće stigli za devet minuta i pomogli djelatnicima Hitne pomoći ozlijeđenog vozača izvući iz vozila.

- Na intervenciju smo izišli s dva vozila. Do našeg dolaska vozač je već izvučen iz uništenog automobila – ispričao je Tijardović. Neslužbeno doznajemo da su vozaču u vozilu bile prikliještene noge te da je ozlijedio glavu koju su mu, do dolaska hitnih službi, čak pridržavali i građani koji su se ondje zatekli. Navodno je pokazivao znakove agresivnosti.

U šoku je zbog nesreće bio i vozač tramvaja, a što nam je potvrdila voditeljica službe marketinga GPP-a Sanja Mršo. Tvrdi da, unatoč znaku o nailasku tramvaja, vozač nije poštivao propise te je udario u tramvaj u kojem, srećom, nitko nije stradao.

- Zbog prometne nesreće tramvajski je promet u Višnjevcu bio u prekidu, odnosno tramvaji su se satima nakon nesreće okretali na "starom" okretištu – potvrdila je Mršo. Dodajmo tome da je policija i dva sata nakon nesreće utvrđivala okolnosti zbog kojih je došlo do ove prometne nesreće.M. Mihelić

Možda ste propustili...

ČETIRI POŽARA NA OTVORENOM PROSTORU NA VUKOVARSKOM PODRUČJU

Izgorjela šuma, šljive i vinograd

RAZBOJNICI UPALI U KUĆU U KUTJEVU

Maskirani pljačkaši okrali staricu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ČETVERO LOPOVA ULAZILI U OTKLJUČANE KUĆE U MJESTU KOZARAC

Dijete, maloljetnik i par krali iz kuća u Baranji

2

BELIŠĆE

Posudio mu šator za uzgoj marihuane

3

NAJUGROŽENIJA SKUPINA U PROMETU

U listopadu poginula čak tri vozača traktora