Osijek
1. SHOWCASE KAZALIŠTA U HRVATSKOJ

Predstave će gledatii strani producenti
Objavljeno 24. travnja, 2018.

Kazališni Epicentar u travnju 2018. organizira prvi showcase kazališta za djecu i mlade i lutkarskih kazališta u Hrvatskoj - 1st Croatian TYA and Puppet theatre Showcase, na kojem će biti prikazano 13 predstava za djecu i mlade u produkciji deset hrvatskih kazališta i umjetničkih organizacija.

Showcase se održava od 23. do 27. travnja u pet gradova (Osijeku, Varaždinu, Čakovcu, Karlovcu i Zadru), a osim što će domaća publika imati prigodu vidjeti razne produkcije, uz njih će predstave gledati i strani producenti raznih festivala i kazališta za djecu i mlade i/ili lutkarskih kazališta iz Izraela, Kine, Južnoafričke Republike, Srbije, Kube, Bugarske, Italije, Crne Gore...

U Dječjem kazalištu u Osijeku bit će izvedene dvije predstave: 24. travnja u 19 sati ugledni će kazališni gosti i publika moći pogledati predstavu “Deveta ovčica” Silvije Šesto, u režiji Ljudmile Fedorove (koja je do sada osvojila čak 27 nagrada na festivalima u zemlji i inozemstvu), dok je 25. travnja u 10 sati na rasporedu predstava za tinejdžere i odrasle “2:14.” Davida Paqueta, u režiji Roberta Raponje i izvedbi Kazališta Virovitica. Ulazak na predstave je besplatan! N.Vek.

Publika besplatno može pogledati predstave “Deveta ovčica” (24. travnja, 19 sati) i “2:14” (25. travnja, 10 sati)

Možda ste propustili...

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

Najčitanije iz rubrike