Sport
TREĆA HNL "ISTOK": POŽEGA

Pleterničanima županijski derbi
Objavljeno 23. travnja, 2018.

Oko 300 gledatelja na igralištu Slavonije ostalo je razočarano još jednom predstavom svojih ljubimaca. U susretu, koji je ujedno bio i županijski derbi, pobjedu su odnijeli gosti iz Pleternice koji su u Požegu došli u šarolikom sastavu. Tako je na vrata stao pomalo već veteran Petković, dok je primjerice vratar Blašković igrao 20-ak minuta na poziciji napadača! Slavonija je, unatoč tome, pokazala golemu nemoć. Gosti su do pogodaka vrijednih tri boda došli u završnici, jer Slavija je tada djelovala organiziranije, no ipak sve je sugeriralo kako će susret biti okončan bez pobjednika. Hladan tuš za domaće dogodio se u 85. minuti. Upućena je dubinska lopta u kazneni prostor Slavonije. Puntarić je bio "kratak" u skoku, iza leđa mu je utrčao mladi Dorić, poveo loptu nekoliko koraka i poslao je preko nemoćnog Vasića - 0:1. U 90. minuti Solić je kod korner zastavice navukao na sebe dva igrača Slavonije. Loptu je uspješno gurnuo do mladog Tokića koji je uputio odličan prizemni centaršut na oko 11 metara, gdje se nalazio Vinko Ančurovski koji je neobranjivo pogodio mrežu Slavonije za konačnih 0:2. AGM Kruna

SLAVONIJA             0
SLAVIJA                   2  (0)

POŽEGA – Igralište Slavonije. Gledatelja 300. Sudac Škrobić (Osijek). STRIJELCI: 0:1 Dorić (85), 0:2 V. Ančurovski (90).

SLAVONIJA: Vasić, Puntarić, Majstorović, Marčetić (od 63. Včelik), Karačić, Šulc, Sokić, Bojić (od 77. Nikolaš), Grbeš (od 51. I. Smojvir), Podobnik, Božić.

SLAVIJA: Petković, Kvaternik (od 39. Tokić), Ognjenčić, Šubara, V. Ančurovski, M. Peharda (od 80. Marčinović), Bajić (od 71. Blašković), I. Peharda, Dorić, Solić, H. Ančurovski.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike