Sport
NOGOMETAŠICE OSIJEKA U SL. BRODU

Viktorijom zacijeliti ranu iz Kupa
Objavljeno 20. travnja, 2018.

Za poraz najbolji je lijek pobjeda u sljedećem susretu! Često je naglašavao trener svih hrvatskih trenera Miroslav Ćiro Blažević, čije se riječi trenutačno najbolje odnose na nogometašice Osijeka. Nakon sedam godina izgubile su službenu utakmicu od hrvatske ekipe ispadajući u srijedu iz Kupa te izgubivši mogućnost obrane dvostruke krune. Vjeruje se da će jedna ipak stići na “Mačkamamu” koja je na najboljem putu budući da su učenice trenerskog tandema Dejan Berger i Branko Perković vodeće u prvenstvu sa svih 13 pobjeda i uz fantastičnu gol-razliku. Obje se te rubrike očekuju sutra popraviti u Slavonskom Brodu protiv Viktorije s kojom su Osječanke jesenas zamijenile domaćinstvo pa stoga sada idu u goste. To, međutim, ne bi trebalo bitno utjecati na tijek i epilog toga slavonskog derbija, kako ga je najavila Violeta Baban:

- Nenaviknute na gorke pilule poput splitske ovoga tjedna bile smo u šoku! Nismo ni sada još to posve preboljele, ali je svakodnevno sve bolje u tome smislu, a bit će sigurno još bolje kada sutra budemo uvjerljivo pobijedile u Slavonskom Brodu. Formula je jednostavna, budući da smo znatno kvalitetniji sastav od Viktorije i to treba optimalno demonstrirati na travnjaku nakon čega će bodovi s nama. I istodobno skidanje tereta koji sada nosimo iako smo svjesne da svakoj seriji jednom mora doći kraj - zaključila je kapetanica Osijeka, najavljujući sutrašnji susret 14. kola koji će početi točno u podne.

D.Lekšan

Parovi 14. kola

Viktorija (Slavonski Brod) - Osijek, Pregrada - Agram (Zagreb), Marjan (Split) - Rijeka, Split - Katarina Zrinski (Čakovec) i Neretva (Metković) - Trnava (Goričan).

Možda ste propustili...

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike