Crna kronika
VUKOVARCA UHITILA POLICIJA

Muškarac (60) koji je autom sletio u Dunav htio ubiti suprugu!
Objavljeno 19. travnja, 2018.

VUKOVAR

Vozač koji je u utorak oko 18 sati sletio automobilom s vukovarske šetnice u Dunav uhićen je zbog sumnje da je pokušao usmrtiti suprugu, izvijestila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Naime, u trenutku slijetanja u Dunav, kod dvorca Eltz u središtu grada, u automobilu su bili 60-godišnji vozač i njegova četiri godine mlađa supruga. Srećom, oboje su uspjeli neozlijeđeni isplivati do obale.

U prvom se trenutku nije znalo je li riječ o prometnoj nesreći. Nakon što su djelatnici Vukovarske bolnice, u koju su supružnici dovezeni nakon isplivavanja na desnu obalu Dunava, rekli policajcima da nije potrebna hospitalizacija, supružnici su dovedeni u policijsku postaju na kriminalističko ispitivanje. “Saznanja iz razgovora ukazuju na to kako postoji sumnja da je muškarac počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju te je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske”, stoji u policijskom priopćenju. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o bračnom paru koji je u brakorazvodnoj parnici.

Automobil, kojim je bračni par sletio u Dunav, pronašli su policijski ronioci u srijedu u jutarnjim satima, dvjestotinjak metara od mjesta slijetanja. Automobil je oko 12 sati izvučen iz rijeke. U akciji su izvlačenja uz policiju sudjelovali i vatrogasci te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja.D.Korpoš

Supružnici su u brakorazvodnoj parnici

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike