Tehno
HARDVER

Memorijski modul ADATA XPG SPECTRIX D41 RGB dosegnuo 5000 MHz na čipsetu Intel Z370
Objavljeno 20. travnja, 2018.

ADATA objavljuje da je overclockirala svoj dvokanalni DDR4 memorijski modul XPG SPECTRIX D41 RGB na 5000 MHz u konfiguraciji hlađenoj zrakom. To uzbudljivo postignuće ponovno potvrđuje ADATA-ine velike mogućnosti istraživanja i razvoja te izvanredne performanse koje nudi XPG SPECTRIX D41 RGB.

“Iznimno smo ponosni što smo u ožujku ostvarili taj revolucionarni rezultat jer on još jednom pokazuje ADATA-ine sposobnosti istraživanja i razvoja, kao i strast koju usmjeravamo prema unaprjeđivanju performansi memorija“, rekao je Tom Chan, direktor tvrtke ADATA Technology. „Sljedeći će nam ključno važan korak biti da ovo iz tehnološki ekstremnog rezultata pretvorimo u nešto pristupačno igračima, overclockerima i drugima kako bi svi na kraju mogli koristiti prednosti ovih izvanrednih performansi.“

XPG SPECTRIX D41 RGB dostigao je prag od 5000 MHz u konfiguraciji hlađenoj zrakom sa sklopom Samsung B-die, matičnom pločom MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC i čipsetom Intel Z370 s podrškom za Intel XMP 2.0. M. R.

Najčitanije iz rubrike