TvObzor
MIRNA MARAS BATINIĆ

Dobitak na Bingu uložila bih u vlastiti stan i putovanja
Objavljeno 20. travnja, 2018.

Voditeljica HRT-a Mirna Maras Batinić svakog ponedjeljka donosi sreću i lijepe vijesti vjernim igračima TV Binga čiju je voditeljsku palicu preuzela prošlog mjeseca nakon što se već okušala u vođenju igara na sreću na javnoj televiziji. Tako, uz legendarnog Duška Ćurlića, čini voditeljski dvojac koji se odlično nadopunjuje i za kojeg se već sada čini da bi ga bilo teško zamijeniti.

Supruga i majka dvoje djece, Mirna je diplomirala marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, prema anketi jednog tjednika svojevremeno je ponijela titulu najseksi Hrvatice, a okušala se i kao glumica. Danas je, kako nam je kazala u razgovoru za TV Obzor, iznimno zadovoljna trenutačnim angažmanom i ne razmišlja previše o budućnosti. Otkrila nam je i što joj gledatelji poručuju kad se sretnu na ulici, kako se oporavlja nakon operacije štitnjače, što si je poželjela za nedavni rođendan i na što bi potrošila milijunski dobitak na Bingu.

Traže dobitne brojeve

Karijeru ste počeli kao hostesa u TV Bingu, zatim ste vodili Loto i Eurojackpot, a potom se vratili u Bingo kao voditeljica. Koji je najbolji dio vođenja igara na sreću?

- Pa, svakako onaj u kojem se ostvari veliki dobitak. Lijep je osjećaj kad znaš da se nekome baš u tom trenutku promijenio život.

Što vam prvo padne na pamet kad se prisjetite svojih početaka? U kojoj ste se mjeri otada promijenili?

- Odmah se sjetim straha od javnih nastupa. Već na fakultetu je itekako bio prisutan. Kad smo morali držati prezentacije i slično, noge bi mi se od straha odsjekle. Da mi je tada netko rekao da ću raditi ovo što danas radim, ne bih vjerovala. Ali, eto, svaki se strah može pobijediti. Sada bez problema stanem ispred kamere kao i pred mnogo ljudi i bez straha mogu odraditi svoj posao.

Kladim se da ste doživjeli zanimljive 'ulete' gledatelja/igrača na ulici, možete li prepričati kakve anegdote?

- Uvijek ima 'uleta', ali se sve uglavnom svodi na to da me traže dobitne brojeve. No u tome im zaista ne mogu pomoći.

Životni put

Prije šest godina pokrenuli ste portal Mami.hr. Koliko ste danas uključeni u njegovo stvaranje?

- Da, pokrenula sam taj portal nakon što sam rodila Niku. Jako mi je žao što mu se trenutačno ne mogu više posvetiti, ali vjerujem da će se i to promijeniti. Portal je jako lijepo prihvaćen od trudnica i mama s kojima smo svakodnevno u komunikaciji.

Negdje sam pročitao da vaš sin Niko (9) obožava kad ga povedete sa sobom na televiziju. Mislite li da će krenuti vašim stopama, biste li to voljeli?

- Jako voli ići sa mnom pa ga s vremena na vrijeme povedem sa sobom. Tada po cijele dane prepričava doživljaje. Ne zamaram se još time što će biti niti bih se u to voljela miješati. Naravno da ću ga pokušati usmjeriti u ono što mu ide te mu dati pokoji savjet, ali na kraju će ionako on odlučiti svoj životni put. Ja ću uvijek biti tu kao podrška što god on odlučio.

Malo smo vas špijunirali na Instagramu i vidjeli da ste nedavno bili na operaciji štitnjače. Kako se sada osjećate?

- Osjećam se sve bolje. Sve je u redu, to je najvažnije.

TV ambicije

Što ste si poželjeli za rođendan? Kako ste ga proslavili?

- Ja uvijek imam samo jednu želju – mnogo zdravlja za moju obitelj i mene, jer kad ima zdravlja, sve drugo se nekako posloži. U posljednjih nekoliko godina ne slavim rođendan, ali smo si ove godine muž i ja priuštili trenutke samo za sebe pa smo otišli na večericu. Lijepo je bilo, samo nas dvoje nakon dugo vremena.

Prije nekoliko godina na konkurentskoj televiziji vodili ste lifestyle emisiju. Biste li voljeli uz Bingo voditi još jednu emisiju na HRT-u i kakva bi ona bila?

- Televizijske ambicije su uvijek tu, ali nisam osoba od velikih planova unaprijed. Jako sam zadovoljna trenutnim angažmanom, a ako se dogodi još koji, bit ću jako sretna.

Prema vašim iskustvima, postoje li prava prijateljstva među ženama na estradi?

- Naravno da postoje, ali su rijetka. Iako su moji prijatelji svi redom iz školskih dana, stekla sam i neka prijateljstva s osobama koje su medijski eksponirane.

Razgovarao: Adrian ANDREJEK
STAMBENO PITANJE

Na što biste potrošili, odnosno kako biste uložili milijunski dobitak na Bingu?

- Prvo što bih napravila riješila bih stambeno pitanje. Budući da volim putovati, priuštila bih si neku daleku destinaciju. Nakon toga bih se pokušala vratiti životu kakav je bio prije dobitka. (smijeh)

Možda ste propustili...

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata