Osijek
UOBIČAJENO BOGAT PROGRAM

Na Pampasu slijede dva sajma - SALORI i Motomobil
Objavljeno 18. travnja, 2018.

Gađanje u disciplini parkur, diorama, susret rogista, prezentacija tri svjetska prvenstva u športskom ribolovu, turistička ponuda, automobili, motori... dio su bogatog programa koji od petka do nedjelje, na sajamskom prostoru Pampas, donose 15. SALORI, sajam lova i ribolova i 22. Motomobil, sajam automobila i prateće industrije. Uobičajeno uvodnom koferencijom za novinare, ove sadržaje su najavili Alen Vukašinović, direktor tvrtke Osječki sajam i Željko Požega, predsjednik osječkog Gradskog vijeća.

- Uz nas kao organizatora sajma, suorganizatori su Lovački savez Osječko-baranjske županije, Hrvatski športsko-ribolovni savez (HŠRS), županijska Turistička zajednica i županijski Streljački savez - rekao je Vukašinović. Požega je istaknuo kako je riječ o dva velika i značajna sajma.

- Osječki sajam postao je ishodište dobrih vijesti i inicijative. Stoga, osim klasičnog oblika izlaganja, ova tri dana donijet će i puno druženja. Zato s pravom očekujemo veliki broj sadržaja i bogatu ponudu za posjetitelje - rekao je Požega.

Kako su izvijestili predstavnik HŠRS-a Vladimir Sever, županijskog Lovačkog saveza Zlatko Stolnik i županijskog Streljačkog saveza Zvonimir Kovačević, svatko od njih pripremio je bogat program iz svog segmenta.

Tomo Andrašević u ime Policijske uprave osječko-baranjske najavljuje predavanje za lovce pripravnike o rukovanju vatrenim oružjem i predavanje o opasnostima od minsko-esksplozivnih sredstava.

Silva Wendling, pročelnica županijskog Upravnog odjela za poljoprivredu, i Antonio Sobol, v.d. direktora županijske Turističke zajednice, najavili su kako će biti prezentirana i bogata turistička ponuda Slavonije i Baranje.

Na 22. Motomobilu posjetiteljima se pruža mogućnost razgleda brojnih modela automobila, motora, skutera, kao i ukupnom ponudom i novitetima prateće industrije.

Svečano otvorenje sajmova je u petak, u 11 sati na sajamskom prostoru Pampas. Uobičajeno, ulaz i parking za posjetitelje je besplatan. D. Kuštro

VIRTUALNI SAJAM - 365 DANA

Vukašinović je iskoristio prigodu i predstavio projekt prvog hrvatskog Virtualnog sajma koji će omogućiti izlagačima Osječkog sajma te potrošačima da budu u kontaktu 365 dana.

Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

Najčitanije iz rubrike