Crna kronika
NESREĆA U KLOKOČEVCIMA

Preminuo 25-godišnji mladić sedam dana nakon prometne nesreće
Objavljeno 17. travnja, 2018.

KLOKOČEVCI - Dvadesetpetogodišnji mladić preminuo je u bolnici sedam dana nakon nesreće koja se dogodila 6. travnja u Klokočevcima, na našičkom području.

- U večernjim satima 6. travnja 28-godišnjak je upravljao automobilom kolnikom Ulice braće Radića u Klokočevcima. Zbog neprilagođene brzine vozilom je sletio u kanal. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 26-godišnjak i 25-godišnjak, putnici u vozilu, dok je vozač zadobio lakše ozlijede. Zbog zadobivenih ozljeda u Kliničkom bolničkom centru Osijek 13. travnja preminuo je 25-godišnjak. Nastavljamo daljnji rad na utvrđivanju okolnosti prometne nesreće - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Zaključno s ponedjeljkom, 16. travnja, u Osječko-baranjskoj županiji u četiri je prometne nesreće poginulo šest osoba. U istom vremenu prošle godine, u jednakom broju prometnih nesreće smrtno je stradalo pet osoba.

U 2017. godini došlo je do povećanja broja prometnih nesreća, do povećanja broja poginulih osoba te do povećanja broja teško ozlijeđenih u odnosu na 2016.godinu. Na cestama Osječko-baranjske županije u prošloj godini dogodila se 2141 prometna nesreća, što je u usporedbi s 2016. godinom povećanje za 10 posto.

Najčešći je uzrok prometnih nesreća i ove godine, kao i svih prethodnih, prebrza vožnja.S.Lacić

ČETIRI UBOJICE U PROMETU

Zbog lošeg stanja u prometu hrvatska policija od početka intenzivno provodi akcije usmjerene na tzv. četiri glavne ubojice u prometu. Pod ubojicama se smatraju brzina, alkohol, nekorištenje sigurnosnog pojasa i korištenje mobitela u vrijeme vožnje. U Osječko-baranjskoj županiji policija je provodila jednu od akcija i protekloga vikenda i to usmjerenu na pijane i drogirane vozače. Uhvaćeno je u prometu 19 pijanih vozača, a najveću koncentraciju u krvi od 1,87 promila imao je 22-godišnji biciklist koji je u nedjelju zaustavljen u Valpovu.

Možda ste propustili...

TROJE POGINULIH U UTORAK NA HRVATSKIM CESTAMA

Vozač (44) Audija nije bio vezan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri