Osijek
VELIKA NAGRADNA IGRA PEVECA

U igri vrijednoj pola milijuna kuna oko 50 tisuća osvojili Slavonci
Objavljeno 15. travnja, 2018.

Ovo doista nismo očekivali i jako smo se iznenadili, poručilo je uglas troje dobitnika u nagradnoj igri Peveca “I bez računa Pevec ti na kartice daje pola milijuna kuna”.

Oni su tek dio kupaca tog trgovačkog centra, koji su sudjelovali u bogatoj nagradnoj igri, a kako smo doznali od člana uprave Peveca Krešimira Bubala, u Slavoniju je otišlo dva puta po 10.000 kuna te otprilike 30 puta po tisuću kuna vrijednosnih kartica. Sveukupno, riječ je o 311 dobitnika (nagrada vrijedna 100 tisuća kuna otišla je u Pakoštane, nap. a.), a dio je dobitnika iz Slavonije – Sandra Adžaga iz Nuštra, Snježana Žaja iz Osijeka te Stjepan Karalić iz Gorjana u subotu su preuzeli svoje nagrade.

- Kupili smo televizor i hladnjak te smo ispunili pristupnicu i nisam ni znala da je to zapravo kupon za nagradnu igru. Ovih 10.000 kuna na kartici znat ću kako iskoristiti - poručila je Adžaga, a Karalić je priznao da je umalo propustio telefonski poziv iz Peveca, misleći da ga zovu iz banke!

- Spremam se urediti kuću i za nagradu ću kupiti alat. Inače, u Pevec dolazim ljeti tri puta mjesečno, a zimi i češće - rekao je Karalić.

Ništa manje iznenađena nije bila ni Žaja, koja otkriva da joj je to prva vrijedna nagrada te je zahvalila djelatnicima Peveca, a Upravi zaželjela i ubuduće puno uspjeha.

Da su planovi za prošlu godinu ispunjeni, ali i da je Pevec spreman za brojne nove izazove, potvrdio je Bubalo, rekavši da se Pevec nalazi na 23 lokacije u 18 gradova i broji ukupno 1740 zaposlenika.

- Sa zadovoljstvom mogu reći da smo kreirali kartice Pevec kluba i to nam je bio poticaj za nagradnu igru, tim više što smo prešli brojku od 120 tisuća korisnika naše kartice. Također, utorkom nudimo posebne pogodnosti za vlasnike kartica, a u kataloškoj je ponudi dio artikala koji se uz karticu mogu kupiti povoljnije - pojasnio je Bubalo.

Marija MIHELIĆ
USKORO u Vukovaru i Vinkovcima

- Svi su planovi u Pevecu ispunjeni, a istim trendom nastavljamo i dalje - poručio je Bubalo i dodao: “U kratkom razdoblju kupljeno je osam centara, a nedavno je otvoren i jedan u Čakovcu. Pevec logistika kupila je zemljište u Vukovaru, gdje se kreće u gradnju, a i Vinkovčani će dobiti svoj prodajni centar Peveca.” Također, započet je proces otvaranja kafića “Samo fino”, za sada u pet, a, Bubalo kaže, uskoro i u svim prodajnim centrima Peveca.

Najčitanije iz rubrike