Dome slatki dome
REVOLUCIJA U OPREMANJU INTERIJERA

Najljepše pločice koje imitiraju drvo
Objavljeno 12. travnja, 2018.

Trend korištenja keramike koja izgledom imitira prirodne materijale već je neko vrijeme na svjetskoj sceni, a sada je tehnologija izrade tih pločica toliko napredovala da ih je gotovo nemoguće razlikovati. Među njima se najviše ističu zidne i podne obloge koje izgledom imitiraju drvo, a koje su zbog svoje trajnosti, lakoće održavanja te iznimne estetike sve traženije i u Hrvatskoj. I ne čudi s obzirom na to da se keramika, za razliku od parketa, puno teže oštećuje - posebice u prostorijama gdje se najčešće boravi poput kuhinje ili dnevnog boravka. Trajnost i izdržljivost takvih podova izuzetno su važne i u hotelima te ugostiteljskim objektima. Nenadmašan osjećaj sigurnosti, kada opušteno možete prihvatiti da ste na pod razlili sok, kašicu ili bilo koju drugu tekućinu, keramika omogućava zbog svoje vodonepropusnosti. Osim toga, u slučaju da se pločica nepažnjom ošteti ili razbije, vrlo je lako možete zamijeniti.

“Danas pločice dolaze u različitim oblicima i uzorcima te oko njihova održavanja nema puno brige. Ako razmišljate kako opremiti interijere, one su definitivno izvrstan odabir. Osim toga, manje su osjetljive na ogrebotine te ih, za razliku od parketa, nije potrebno svakih nekoliko godina osvježiti. Također, keramika pruža mogućnost ugradnje podnog grijanja i često je cjenovno prihvatljivija od ostalih rješenja”, ističu stručnjaci iz salona Vodotehnika, destinacije koja u svom asortimanu nudi ekskluzivne premijere novih kolekcija najboljih svjetskih proizvođača keramike.

Ovaj novouređeni Boutique de Céramique smješten na zagrebačkom Jankomiru nudi zvučna imena svijeta keramike, među kojima su cijenjeni Sant'Agostino, Supergres, Piemme i Flaviker, a čiji proizvodi vrhunske kvalitete i talijanske izrade nemaju konkurencije. Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika i izaberite najbolje rješenje za svoj dom. Radno vrijeme salona Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb, radnim je danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

Više informacija potražite na adresi: http://www.salon-vodotehnika.hr/

Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

CVIJEĆE U VAZI DUŽE ĆE TRAJATI

Odrezati listove, mijenjati vodu

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

Najčitanije iz rubrike