Tehno
MULTIMEDIJA

Sony predstavio dvije nove serije 4K HDR televizora
Objavljeno 6. travnja, 2018.

Tvrtka Sony najavila je dvije nove serije televizora koje odlikuje jedinstvena kvaliteta slike u 4K HDR rezoluciji i niz pametnih funkcija.

Serija XF83 može se pohvaliti moćnim 4K HDR procesorom X1 i savršeno je rješenje za one koji traže sliku visoke kvalitete koju pružaju ekrani veličine 60 ili 70 inča. Spoj različitih tehnologija u seriji XF83 boje i kontrast čini stvarnijima, omogućava čistiju sliku i smanjuje šum na ekranu te izoštrava i povećava sliku kako bi se vidjeli dodatni detalji.

Uz napredne glasovne komande i Android TV, XF83 4K HDR serija televizora omogućava trenutni pristup filmovima, TV emisijama i tisućama aplikacija, a može se koristiti i kao uređaj za igranje igrica. Ljubitelji televizije mogu uživati u hit-emisijama i filmovima na platformama kao što su Google Play Movies i TV, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube i druge. Televizori serije XF83 4K HDR uokvireni su uskim aluminijskim ovjesom i imaju pametno postolje koje omogućava da svi kabeli budu osigurani i sakriveni.

XF70 serija donosi 4K HDR iskustvo u četiri veličine ekrana (43, 49, 55, 65 inča) kako bi se prilagodili različitim postavkama dnevne sobe. Sony XF70 u Hrvatskoj će biti dostupan od svibnja, a XF83 od rujna 2018. godine.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike