Tehno
UMJETNOST PHONE SHUI - PREDNOSTI ŽIVLJENJA BEZ VIŠKA

32 % ispitanika smatra kako imaju previše aplikacija na svome telefonu
Objavljeno 23. ožujka, 2018.

HMD Gobal, dom Nokia telefona, svijetu je nedavno predstavio novu filozofiju: Umjetnost Phone Shui - satiričnu verziju Feng Shui filozofije koja tumači prednosti življenja bez viška: život sa svim što vam istinski treba i bez ičega što vam ne treba.

Istraživanje provedeno u Hrvatskoj pokazuje nam da su i naši sugrađani spremni za prihvaćanje ove filozofije: 32 % ispitanika smatra kako imaju previše aplikacija na svojem telefonu. Isti postotak ispitanika smatra kako im je život previše kompliciran i voljeli bi ga pojednostaviti. Aapo Hämälänanainen misli da nije! S obzirom na to da čak 67 % ispitanika tvrdi da ih kod telefona najviše frustrira situacija kada im iscuri baterija, smatramo da će biti oduševljeni činjenicom da Nokia pametni telefoni s ažurnim i uvijek najnovijim Androidom optimiziraju korištenje baterije, a čista verzija Androida nema u sebi nepotrebnih aplikacija koje rade u pozadini.

Phone Shui mantra je u srži novih Nokia pametnih telefona koji dolaze s Androidom kakav je Google htio: čistim. Nokijini pametni telefoni napravljeni su da traju i dizajnirani da djeluju. Ne dolaze s predinstaliranim aplikacijama, niti su nakrcani bloatwareom, čime korisnici imaju slobodu stvaranja svojeg doživljaja, a što produžuje trajanje baterije i opće performanse pametnog telefona. Nokia telefoni pružaju najčišće, sigurno i ažurirano Android iskustvo u cijelom portfelju pametnih telefona. Aapo Hämälänanainen, minimalistički guru i blogerska zvijezda, kaže kako “novi portfelj Nokia telefona utjelovljuje sve što propovijedam u Umjetnosti Phone Shuia. Ako živite prema Umjetnosti Phone Shuia, možete povećati energiju, poboljšati memoriju i napraviti mjesta za više stvari koje volite, isto kao i svoj Nokia smartphone”.M.R.

AKO ŽELITE PRIHVATITI PHONE SHUI NAČIN ŽIVLJENJA:

Poruke, fotografije i videozapisi zauzimaju mnogo memorije, stvaraju nered i usporavaju vaš mobitel. Redovito ažurirajte svoj uređaj i brišite stare podatke kako biste na mobitelu imali stvari koje vam trebaju, bez onih koji vam ne trebaju.

Nadogradnje za operativni sustav redovno se objavljuju, no da li ih uvijek instalirate? Korištenje zastarjelog operativnog sustava znači da vaš uređaj ne radi na najboljoj mogućoj razini pa su mogući i sigurnosni problemi. Mi jamčimo redovna mjesečna ažuriranja i radimo s operaterima kako bismo osigurali glatku isporuku.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike