Crna kronika
SLIJETANJA NA AUTOCESTI A3

Ozlijeđeni vozač, suputnica i dijete (4)
Objavljeno 17. ožujka, 2018.

SLOBODNICA - Tri osobe, od kojih i 4-godišnja djevojčica, ozlijeđene su u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvtak, u 8.15 sati, na južnoj kolničkoj traci autoceste A-3, u blizini Slobodnice. Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo zato što se 34-godišnji vozač automobila, državljanin BiH, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, nego je prešao na prometnu traku za usporavanje. Pri tome je desnim kotačima zahvatio travnatu površinu, udario prednjim dijelom automobila u smjerokazne stupiće, prometni znak i stup javne rasvjete, nakon čega se automobil prevrnuo na krov.

Teške ozljede zadobio je vozač, dok su dijete i 34-godišnja putnica lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć pružena im je u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon koje su pušteni na kućnu njegu. Protiv vozača slijedi obvezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 11.50 sati, još dvije osobe ozlijeđene su u trostrukom sudaru koji se dogodio na raskrižju Sjeverne vezne ceste i ulice Rudine, u Slavonskom Brodu. Policajci su očevidom utvrdili da je ovu nesreću izazvao 68-godišnji vozač Mercedesa koji zbog neprilagođene brzine nije mogao na vrijeme zaustaviti svoj automobil. Zbog toga je udario u ispred sebe zaustavljenu Daciu kojom je upravljao 22-godišnjak i koji je na raskrižju propuštao vozila iz suprotnog smjera, jer je htio skrenuti ulijevo iz ulice Rudine. Nakon udara, došlo je do pomjeranja Dacie na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera, kojim se u tom trentuku kretala 28-godišnja vozačica BMW-a. Vozačica je, da bi izbjegla udar u Daciu, skrenula udesno niz travnatu površinu. Liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu zatražili su 22-godišnji vozač i 28-godišnja vozačica. Protiv 68-godišnjeg vozača slijedi obvezni prekršajni nalog. S.Lacić

Možda ste propustili...

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana