Novosti
RASPISAN NATJEČAJ

Traži se slogan za RH na čelu EU-a
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Ministarstvo kulture raspisat će 29. ožujka, a Hrvatsko dizajnersko društvo (HDD) provesti, javno-pozivni natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta i slogana predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU-a 2020. godine.

HDD je u četvrtak pozvao zainteresirane autore i timove da prijave interes za sudjelovanje u natječaju kao pozvani natjecatelji, a rok za primanje zahtjeva za sudjelovanje u natječaju jest 26. ožujka do 12 sati.

Svrha je dobiti vizualni identitet i slogan predsjedanja Republike Hrvatske Vijećem EU-a koji će pružiti temelj za sustavno informiranje i komunikaciju s javnošću ususret predsjedanju, kao i za vrijeme njegova trajanja. Mogu sudjelovati profesionalni dizajneri, studenti dizajna, samostalni autori ili interdisciplinarni kreativni timovi. U prvom krugu natječaja Ocjenjivački sud odabrat će pet pozvanih natjecatelja, kojima će se nadoknaditi rad na izradi natječajnih rješenja, a u drugom krugu, osim odabranih pozvanih natjecatelja, i svi ostali autori i kreativni timovi pozvani su sudjelovati u natječaju i raditi na oblikovanju rješenja te se ravnopravno natjecati za nagrade. Osim pet pozvanih natjecatelja koji će biti odabrani na temelju javnog poziva, u okviru natječaja će kao izravno pozvani natjecatelji sudjelovati i Studij dizajna pri Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te Sveučilište Sjever Odjel za medijski dizajn.H

Možda ste propustili...

ANGAŽMAN OZRENA PROHIĆA U HNK-U U OSIJEKU

Ham: Najoštrije osuđujem svako nasilničko ponašanje

NEOVISNI KANDIDAT NA LISTI HRVATSKOG BILA U 11. IZBORNOJ JEDINICI

Tolj: Obnoviti Herceg-Bosnu