Sport
NK VUKOVAR 1991.

Danas u Varaždinu, Belišće dočekuju u Bogdanovcima
Objavljeno 15. ožujka, 2018.

Jesenski dio sezone nogometaši trećeligaša Vukovara 1991 završili su na 13. mjestu ljestvice i u opasnoj su zoni za ispadanje. Tijekom stanke na mjesto šefa struke ponovno je došao Ivica Radoš, koji je s momčadi odradio pripreme za proljetni dio sezone. Loše vrijeme i loši tereni uvelike su usmjerili rad u pripremnom razdoblju, ali je posao ipak odrađen.

- Odradili smo pripreme u nikada gorim uvjetima, kao i većina ostalih klubova, bila je to čista improvizacija. No odradili smo 48 treninga i odigrali osam utakmica u nemogućim uvjetima. Ipak, moram biti zadovoljan, jer su igrači iskazali veliku volju i želju. Na žalost, ostali smo bez Marija Jazvića, ne znam zašto je otišao, nije ni papire uzeo. Svi ostali igrači su spremni i jedva čekaju nastavak prvenstva i utakmicu u Varaždinu.

Vukovarci danas gostuju u Varaždinu kod Varteksa. Radi se o izravnom konkurentu za ostanak u ligi.

- Varteks je jako dobra momčad i sigurno je da će učiniti sve kako bi došla do pobjede, jer je u sličnoj situaciji kao i mi. Znamo da nam tamo neće biti lako, ali vjerujem u svoje igrače i znam da su sposobni odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Idemo pokušati doći do sva tri boda, ali bi nas zadovoljio i bod, jer već u subotu protiv Belišća igramo još jednu važnu utakmicu u borbi za ostanak u ligi. Tu utakmicu igrat ćemo u Bogdanovcima, jer je naš teren jako loš, i pozivam sve navijače i simpatizere da nam dođu pomoći, jer ako u ove dvije utakmice osvojimo četiri boda ili šest bodova, u nastavak sezone možemo ići puno komotnije.

Utakmica u Varaždinu imat će i humanitarni karakter. Domaćin će sav prihod od utakmice donirati Vukovarki Maši Čuvalo, kojoj je novac potreban za liječenje.

- Ideja je njihova, a predložili su je još prije dva mjeseca, a mi je prihvatili jer znamo što to znači za našu malu Mašu. Kako su nas domaćini obavijestili, stadion će biti dobro popunjen, doći će sve braniteljske udruge i sav prihod od ulaznica i donacije udruga idu za liječenje naše Maše. Uoči te utakmice bit će nam donirana oprema od Bojana Fošnara, koji tamo ima svoju firmu, a u toj ćemo opremi odigrati utakmicu protiv Varteksa. Zato bih u ime svih Vukovaraca žellio zahvaliti svima u Varaždinu - poručio je trener Vukovara 1991. A. Grgić

Možda ste propustili...

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

Najčitanije iz rubrike