Sport
KUP HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Spačva u Dubravu po povijesni uspjeh
Objavljeno 14. ožujka, 2018.

U sklopu četvrtfinala Kupa Hrvatske za rukometaše Spačva-Vinkovci danas gostuje u Zagrebu kod Dubrave. Radi se o dvije momčadi koje su u Premijer ligi već osigurale nastup u Ligi za prvaka. Dubrava je pri tome i lider na tablici, a kako igra na domaćem terenu, i favorit je u ovom susretu. Vinkovčani u Zagreb ipak ne idu s bijelom zastavom, nego žele pokušati doći do povijesnog uspjeha, prvi se put plasirati na Final four Kupa Hrvatske, što bi doista bio iznimni doseg za vinkovačku momčad. Trener Josip Mečić nije nerealan, ali ipak želi sa svojom momčadi pokušati doći do prolaska u sljedeći krug natjecanja u Kupu.

- Idemo u Zagreb pokušati ostvariti naš najbolji plasman u povijesti Kupa. Idemo probati doći do pobjede, premda su oni domaćini na svojem parketu i imat će određenu prednost u tome. Osim vratara Ereša, koji se još nije oporavio od ozljede, svi igrači su spremni i zdravi za ovaj susret. Idemo gotovo kompletni pokušati se nametnuti od prve minute, pa možda uspijemo doći do željene pobjede - rekao je trener Vinkovčana Josip Mečić.

Zanimljivo je da će ove dvije momčadi već nakon tri dana ponovo odigrati međusobni susret. Ovaj put će momčad koju vodi Vlado Šola, a asistira mu Davor Dominiković, gostovati u Vinkovcima u sklopu 18. prvenstvenog kola.

Kup-utakmica između Dubrave i Spačve-Vinkovci igra se u sportskoj dvorani Dubrava danas s početkom u 19 sati, a sudit će naš najbolji sudački par, Osječani Matija Gubica i Boris Milošević. A. Grgić

Možda ste propustili...

STIŽE RIBOLA KAŠTELA

Uhvatiti zalet za završnicu

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

NEUGODNO ISKUSTVO ALBANCA

Hysaju se u vožnji zapalio automobil

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku