Mozaik
14. OŽUJKA U KINU URANIA

Premijera “Comic Sans” uz redatelja i glavnog glumca
Objavljeno 14. ožujka, 2018.

Danas, u srijedu, 14. ožujka, s početkom u 19 sati u kinu Urania premijerno će se prikazati zabavni domaći kinohit “Comic Sans”, uz gostovanje. Radi se o filmskoj priči punoj emocija i smiješnih životnih situacija.

“Comic Sans” donosi priču o Alanu, Zagrepčaninu viških korijena koji se može pohvaliti izuzetno uspješnom karijerom grafičkog dizajnera, ali se baš ne može pohvaliti odnosima sa svojim bivšim djevojkama ni odnosom sa svojim ocem, slikarom i hedonistom Brunom. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina i oca, u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuci i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih, prema kojem se zove film.

Redatelj filma je Nevio Marasović, a glavne uloge tumače Janko Popović Volarić, Zlatko Burić i Nataša Janjić. Osvojio je nagradu žirija filmskih kritičara “Nebojša Đukelić” za najbolji film iz regije na Međunarodnom filmskom festivalu 2018. u Beogradu.

Cijena ulaznice iznosi 25 kuna, nakon projekcije slijedi razgovor s gostima, a za sada su svoj dolazak u Kino Urania & Kinematografi Osijek potvrdili glavni glumac Janko Popović Volarić, redatelj Nevio Marasović i producentica Ira Cecić. T.K.

Možda ste propustili...

U SUSRET PREMIJERI FILMA

Spot Kultur Shocka

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa